SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzon'da Patlama
21.03.2021
Bugünkü maçta bambaşka bir Trabzonspor izledik. Karadeniz ekibi oyuna hızlı ve baskın başlayınca, goller peş peşe geldi. Djaniny kenarda oynadı, boşluklar yarattı ve rakibi yordu.

İleri üçlü gezinerek oynayınca rakip savunma dağıldı. Trabzonspor bireysel olarak kaliteli oyunculara sahip. Abdullah
Avcı, Trabzonspor’a geldi geleli ilk defa taraftarın istediği futbolu oynatarak skora erken ulaştı.

Avcı bu maça doğru bir oyuncu kadrosuyla çıktı. Çok keyifli bir maç izledik, doğru işler yapıldı. Bakasetas orta sahada
takımına can kattı. Kaç maçtır suskun olun Ekuban, Ankaragücü’ne patladı. Hücum hattı bu hafta çok iyi futbol oynadı. Yardımlaşmaları ön plandı tuttu. Bakasetas’tan gol değil orta sahada asist yapan oyuncu pozisyonunda daha çok verim alındı.

Takımın geneli iyi futbol oynadı. İlk yarı 3-1 Trabzonspor üstünlüğü vardı. Ev sahibi 2. yarıda kontrollü oyuna döndü.
Merkez orta saha tercihinde Parmak etkisi vardı. Bu maçtan sonra Avcı orta sahada Parmak’ı her zaman oynatmalıdır. Milli
takım hocası Şenol Güneş, bu oyuncuyu da kadrosunda düşünmeliydi.

Hakem Zorbay Küçük takdir haklarını konuk takımdan yana kullandı. Hikmet Karaman 3 maç sonra Trabzon’da farklı
kaybetti. Bu maçta takımın isabetli ortası hiç olmadı. Topun sürekli yön değiştirmesi rakibi bunalttı. Sağ bek sol bek öne arkaya çalışsa bambaşka bir takım olur.

Avcı’nın bu maçta repertuvarı farklıydı. Zengindi, oyundan hiç kopmadı. İstatistikler Trabzonspor’u Ankaragücü’nden 2 kat üstün gösterdi. Kaleci Uğurcan Çakır üstün bir başarı gösterdi. Karadeniz ekibi Ankaragücü’ne patladı ve maç 4-1 sona erdi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap