SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzon lideri devirdi
1.02.2021
Maç İstanbul’da olmasına rağmen ve Beşiktaş’ın maçın favorisi gösterilmesine rağmen kazanmayı isteyen taraf Trabzonspor’du ve öyle de oldu. Bordo-mavili oyuncular Abdullah Avcı’nın oyun şablonuna sadık kaldılar. Özellikle dikkatimizi çeken orta alanda marlona sürekli sert fauller yapılmasıydı. Beşiktaş, Marlon‘u döve döve oyuna uzak tutmaya çalışsa da Marlon adeta Maradona gibi oyunu sürükledi. Fakat takım arkadaşlarına daha yakın oynamalı. Daha hızlı olmalı. Sergen Yalçın’ın sert oyun anlayışına rağmen Marlon, Nwakaeme ve Djaniny üçlüsü Beşiktaş savunmasını maç boyunca tarumar etti. Her hafta grafiği yükselen Djaniny dün akşam da Dolmabahçe’de en etkili hücum oyuncusuydu. Maçın geneline bakınca bana göre derbinin yıldızı  Nwaeme idi. Bir gol bir asistlik performansıyla maçın yıldızı Antony Nwakaeme 3 puani getiren isimdi.

Trabzonspor iyi bir yükseliş yakaladı. Pandemiye ve tüm olumsuzluklara rağmen yüzümüzü güldüren bu kadro üzerine koyarak her hafta devam etmeli. Şampiyonluk yarışında önemli bir 3 puan kazanıldı. Ancak önemli olan sürekliliktir. Trabzonspor’u tebrik ediyoruz. Takım olma yolunda başarılı bir dönemden geçiyoruz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap