SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzon Alanya'da yıkıldı
23.06.2020

 

Liglerin ayağı kısaldıkça heyecan doruğa çıktı. Trabzonspor oyuna gol atarak avantajlı başladı, gol yiyerek de maçı tamamladı. İyi oynadığı ilk yarıda istediği gibi maçı yönetti fakat skoru koruyamadı. Kısa alanda pres yapan Alanyaspor, Trabzonspor’un istediği oyuna müsaade etmedi. İlk yarı oyun anlamında Bordo-Mavililer saldırdı, rakip Akdeniz ekibi hep savunma yaptı. Alanyaspor, etkili, canlı ve çabuk oynayan takım olarak önlem aldı. Bordo-Mavililer, bu yarıda gayet güzel oynadı, karşılaşma genelde orta sahada geçti. Pozisyon anlamında pek zenginlik yoktu. İkinci yarı kaleci Uğurcan, sakatlanıp yerini Erce Kardeşler’e bıraktı.

Bu yarıda oyuna hızlı başlayan takımlar karşılıklı ataklar ile birbirlerine saldırıp, tehlikeli oldular. Sarı ve kırmızı kartların havada uçuştuğu bir karşılaşma izledik. Uzun ara takımlar 10’ar kişi oynayıp maçı tamamladılar. Oyuncu değişikliklerinde tamamen savunma oyuncularına yer veren Hüseyin Çimşir, hatasının bedelini ağır ödedi. Takım geriye yaslanıp Alanyaspor ataklarına perde çekmek istedi ancak başarılı olamadı. Son saniyede Alanyaspor istenmeyen golü atarak Karadeniz ekibine şampiyon yolunda geçit vermeyip puan kaybetmesine neden oldu. Beraberlik neticesinde şampiyonluk yolunda büyük darbe alarak Bordo-Mavililer maçı tamamladı. Sörloth yeterli pasları alamayınca istenen oyunu oynayamadı. Bence Trabzonspor’a tecrübesiz teknik adam eksikliği puan ve şampiyonluk yolunda avantaj kaybettirdi. Plansız Trabzonspor’a geçit vermeyen Erol Bulut’un planı tuttu.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap