SON DAKİKA
SON DAKİKA


Teknik Çöküş ve Kötü Futbol!
14.07.2020

Trabzonspor böyle kötü olamazdı. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada takımlar birbirine karşı zorlandılar. Sonunda Denizlispor kazandı. Trabzonspor tarihi tersten yazdı. Her iki takımında kazanmaktan başka çaresi yoktu. Denizlispor kümeye Trabzonspor şampiyonluğa oynadı. Fakat Trabzonspor yine beceremedi. Fırtına ayağına gelen son fırsatı da tepti. Karadeniz ekibinin şuursuz ve plansız baskısı istediğini almaya yetmedi. Futbolun olmadığı dün gecede Bordo –Mavililer büyük fırsatı teperek taraftarını yine hüsrana uğrattı. Stresli ve çekişmeli geçen karşılaşmada futbol adına çok kötü gece geçirdik. Taktiksiz kör döğüşü bir karşılaşma izledik.

Defans – orta saha – forvet arasında kopukluk hakimdi. Emsallerine göre Trabzonspor pandemiden en çok etkilenen takımdı.

Bu tablonun sorumlusu şampiyonluğa giden bir yolda Hüseyin Çimşir’i bu takımın başına getirenlerdedir. Böyle bir piyango hiçbir kulübe çıkmazdı. Konyaspor, Başakşehir’i yeniyor sen şampiyonluğa uzanmak isterken yine kaybediyorsun…

4 haftadır puan kayıpları camiayı kahrettirdi. Bir takım bu kadar kötü olamaz. Denizli’de bayram Trabzon’da hüzün hakim. Konyaspor futbolun gereğini yaparak Trabzonspor’un önünü açtı.  Fakat Trabzonspor fırsatı yine elinin tersiyle itti.

Hüseyin Çimşir’in maçtan sonra ‘Hata benimdir’ demesi de yanlış bir demeçtir. Hata sende ama kulübün 1 yılı boşa gitmiştir. Yapamayacaksan istifa edeceksin.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap