SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sumudica Rizespor’a Gelir mi?
11.01.2021

Çaykur Rizespor ile Denizlispor arasında oynanan karşılaşmada kazanan taraf olmadı. İki takım da 1’er puan alınca, 2 puan hacı babaya kaldı.

Takımların şiddetle puana ihtiyaçları vardı. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Oyunun başında Denizlispor, Rodallega’nın ayağından bulduğu golle öne geçti. Karadeniz ekibi, ilk yarıda tutuk olunca, Ege ekibi daha etkili gözüktü. İkinci yarı Rizespor’da Boldrin oyuna girince, ev sahibi takım daha baskılı oynadı, bu oyun da konuk takımı bunalttı.

Çaykur Rizespor’da santrafor Skoda, mutlak 3 gol pozisyonunu harcayınca yüzü gülmedi. Adeta bu gol de kaçar mı dedirten pozisyonlara şahit olduk.

İki takımın da saldırıp oynadığı, temponun düşmediği, pozisyonun bol olduğu karşılaşma izledik. İkili mücadelelerin tümünü Denizlispor kazandı. Top genelde bir o kalede bir bu kalede olarak saldıran ekiplerin karşılaşması oldu.

Konuk ekip ikinci yarıda etten duvar yaptı. Ev sahibi ise uzun boylu Denizlispor savunmasına rağmen inadına hava toplarıyla gol arayınca Ege ekibi maç sonuna kadar direndi fakat sonunu getiremedi.

İlk yarıda Denizlispor, ikinci yarıda ise Çaykur Rizespor’un bariz üstünlüğü vardı. Oyunun başında 1 gol Denizlispor’dan, uzatmalarda ise Rizespor’dan da 1 gol gelince maç eşitlikle tamamlandı.

Bu sonuçtan sonra Hırvat hoca Tomas’a sanırım yol gözüktü. Buna karşılık Çaykur Rizespor, Gaziantep ile yollarını ayıran Sumudica ile anlaşabilir mi? Direkt akıllara bu geldi. Eğer Rumen hoca Karadeniz’e gelirse bu takımda iyi işler yapacağına inanıyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap