SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sörloth’un gecesi
17.06.2020

 
Trabzonspor, Fenerbahçe’yi Kadıköy’e gömdü. Maça iyi başlayan bordo mavililer, ilk dakikalarda Sörloth’un ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra, faullü oynayan Fenerbahçe, yaptığı sert hareketler ile rakibini durdurmak istedi. Hakem Cüneyt Çakır’da buna biraz göz yumdu. Trabzonsporlu oyuncular biraz dayak yemiş oldu.


Devrenin bitimine az kala Fenerbahçe, Deniz Türüç’ün ayağından bulduğu gol ile skoru 1-1’e getirdi. İlk yarı Sörloth ve Deniz Türüç’ün attığı goller ile tamamlandı. Bu gol ile Fenerbahçe ikinci yarıya umutlu çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısında Sörloth’un düşürülmesini hakem es geçerek Trabzonspor’un penaltısını vermedi. İkinci yarı Kanarya’da Mehmet Ekici oyuna girince Fenerbahçe’ye biraz canlılık geldi. Buna karşı koyan Trabzonspor savunması, başarılı oldu. Hakem Cüneyt Çakır, bu karşılaşmada tarafsız olmalıydı. Hakem sayesinde ikinci yarı zorlanan bordo mavili takımımız bitime 7 dakika kala Sörloth, takımına bir gol daha kazandırdı. Maç böyle 2-1 bitecek derken, bu kez uzatmalarda Novak’ın attığı 3’üncü gol maçın neticesini tayin etti. Skor 3-1. İki maçı da kazanan Karadeniz ekibi, böylece Ziraat Türkiye Kupası’nın ilk finalisti oldu.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap