SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyonun ayak sesleri
17.02.2020

Takımımız Sivasspor’u 2-1 yenerek, Şampiyonluk bayrağını teslim aldı. Erken gelen gol ile Trabzonspor oyuna 1-0 önde başladı. İlk yarı biterken ikinci gol ile skor 2-0 oldu. İkinci yarı mağlup takım Sivasspor, maça hızlı başladı. Karşılıklı ataklar içinde oynanan oyunda konuk takımın uzatmalarda attığı gol liderlikten inmesine yetmedi. Hakem Cüneyt Çakır, hatasız maç yönetti. Bordo-Mavili takımda Ndiaye’nin etkili oyunu dikkatleri çekti. Trabzonspor taraftarı artık şampiyonluk havasına girdi. Önemli olan oyuncularında bu havaya girmesi. Trabzon’da oynanan müsabakada liderlik mücadelesini Bordo-Mavililer kazanarak liderlik koltuğuna oturdu. Sürpriz sonuçların alındığı ligin 22’nci haftasında sanki bütün rakip  takımlar bize çalıştı.

Bundan sonra lider takımın oyuncuları daha çok sorumluluk alarak zirveden inmemelidir. İster istemez liderlik oyuncularda stres yapar. Oyun genelde orta sahada geçti. Defansif ve ofansif anlamda Trabzonspor, daha başarılı olunca maçı kazanan taraf oldu. Takımda ilk defa forma giyen yeni transfer Da Costa, savunmada güven vererek ilerisi için adeta bu takımda bende oynarım sinyalini verdi. Ara transferde yapılan yeni transferler, kadro zenginliği yaratarak takımda rekabet doğurmuş oldu. Zevkli ve heyecanlı maç izleyip şampiyonluk ayak seslerini hissettik. Haftaya İstanbul’da Beşiktaş ile karşılaşacağız. O maçı da kazanarak liderlik keyfini devam ettirmek istiyoruz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap