SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyon gibi oynadılar
19.05.2019
Tebrikler Ünal Karaman, tebrikler tüm oyunculara. Uzun senelerdir böyle bir Trabzonspor ilk kez izledim. Bordo-Mavililerin tek kale oynadığı zevkli maçta coşku hakimdi. Beşiktaş’ı kendi sahasına kapatarak adeta nefes aldırmadılar. Karadeniz ekibi rakibini bunalttı ve kilitledi diyebiliriz. İlk yarı kaleci Uğurcan’a sadece bir tek top geldi. Bunun nedeni Trabzonspor’un orta sahadaki doğru oyunuydu. Konuk takım ise istediği oyunu oynayamadı. Çok süratli ve zevkli bir maç izledik. Maçta top bir o kalede bir bu kalede oynandı. Gole kadar Trabzonspor, Beşiktaş’ı sahadan sildi. İlk yarı Bordo- Mavililerin net penaltısı verilmedi. Beşiktaş oyunun başında ofansif ve defansif olarak kötü oynadı. Trabzonspor’da tüm oyuncular başarılı ve istekliydiler. Mükemmel oynadılar.

İkinci yarı Şenol Güneş oyun sisteminde Kagawa’ya orta sahada görev verince oyuna denge gelir gibi oldu. Fakat 53’üncü dakikada Abdülkadir Ömür sağdan driplingler yaparak getirip sıfırdan orta yapmasıyla arkada bekleyen Novak, kafa ile golü yaptı. 

Abdülkadir Ömür’ün sağlı sollu atakları, Yusuf’un şutu Beşiktaş’ı adeta sarstı. Bir takım bu kadar güzel oynar. Kagawa girdikten sonra orta sahada etkili oldu. Nitekim Kagawa golü atınca durum 1-1’e geldi. Her maçta olduğu gibi Trabzonspor yine direkleri geçemedi. Yusuf Yazıcı’nın şutu direkte patladı. Sonrasında yine Yusuf Yazıcı bu kez takımını 2-1 öne geçiren muhteşem gole imza attı.
Oyunun son dakikalarında konuk takım atakları Trabzonspor’u bunaltır gibi oldu. 94 dakika oynanan oyunda Karadeniz ekibi maçı 2-1 kazanıp ligde 3’üncülük şansını son haftaya taşıdı.
Başkan hata yapar, idareci, masör, malzemeci hata yapar fakat antrenör hata yapmaz. 1-0’dan sonra hocanın ya sistem ya da oyuncu değişmesi gerekirdi. Gelecek sene bu kadroyu bozmadan üzerine takviye yapılırsa Trabzonspor şampiyon olur...

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap