SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyon Beşiktaş
16.05.2021

Bugün oynanan maçların sonuçları Trabzonspor’u hiç ilgilendirmedi. Çünkü haftalar önce ligde 4. cülük sırasını garantileyen Karadeniz ekibi, kümede kalma mücadelesi veren Gençlerbirliği ile karşılaştı. Diğer taraftan 3 İstanbul takımı şampiyonluk yarışını dün akşam noktaladılar. Şampiyon Beşiktaş’ı kutluyorum.

Bu akşamki maça turistik bir kadroyla çıkan Fırtına Gençlerbirliği’ne acımadı. Karşılaşmayı 2-1 kazanıp, Ankara temsilcisini kümeye itekledi. Evladımız A. Kadir Parmak’ı haftalardır kadro dışı bırakan yönetimden kimsenin sesi çıkmadı. İnsanoğlu hata yapabilir, sorarım sizlere; teknik heyetin genç oyuncuya verdiği ceza hata değil mi? Önemli olan affetmektir. Neymiş efendim, A. Kadir Parmak’ın suçu şapa takmamak gibi anlamsız bir bahane. Prensip sahibi olan çalıştırıcı kin gütmeden oyuncuyu tekrar takıma kazandırmalıdır.

Gelecek sezonun altyapısını oluşturan bu zihniyet mi şampiyon kadroyu oluşturacak? Gelecek yıl Trabzonspor nokta transferler yaparak fazla borçlanmadan idareli bir şekilde eldeki kadrosunu yapılandırmalıdır.

Pandemi nedeniyle dünyada ekonomi çökmüş durumda. Bankadan alınan krediler ile dönüşmeye çalışan spor kulüpleri yanlış hesaplar içine girilerek, ülkemizdeki ekonomik bozukluğa ayak uydurmuş oluyor. Halbuki tasarrufa gidilmeli, kulüplerin bankalara ödeyeceği borç rakamları hayli kabarık. Devlet kontrol mekanizmalarını çalıştırmalıdır. Harcamalara ‘dur’ denilmelidir. Günü kurtarma değil geleceği kurtarma plan ve proje içinde olunmalıdır.

Avcı hazır oyuncuyu daha çok benimsiyor. Genç yeteneklerle uğraşmak hoşuna gitmiyor. Türkiye kupasında Adana Demirspor’a elenen Trabzonspor, Avcı’ya o zaman yolu göstermeliydi.

Bu yılın şampiyonu Beşiktaş’ı tekrar tebrik ederim, inşallah gelecek sezon darısı Trabzonspor’un başına diyorum. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap