SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rodallega hayalleri yıktı
17.12.2019

Trabzonspor hatalı yönetiliyor. Mehmet Özdilek, Ünal Karaman’a ders verdi. Üç büyüklerin kaybettiği haftada liglerin tek büyüğü Trabzonspor Denizlispor’a kendi sahasında kaybetti. Misafir takım futbol yerine oyunda fauller yaparak Karadeniz ekibinin etkili oyununu kırmaya çalıştı. Trabzonspor uzun zamandan beri ilk kez gerçek 11’i ile sahaya çıkacaktı. Fakat teknik heyet Abdulkadir Parmak’ı oynatmayınca ideali bulamadı.

Konuk takımda Denizlispor’lu Oğuzhan, kendi kalesine gol atarak Trabzonspor’un 1-0 öne geçmesine neden oldu. İlk yarı bu skorla sona erdi. Her iki takım açık futbolu tercih etti. Trabzonspor birinci alanda yani kendi sahasına kapandığı için kısır gol pozisyonu yakaladı. Defanstan orta sahaya top geç çıkarıldı. Şampiyonluğa oynayan takım ikinci ve üçüncü alanda oynaması gerekirdi. Rakibini kendi sahasına kapatmalıydı. Trabzonspor savunmadan dik toplar ile orta sahaya çabuk pas vererek çıkış yapmalıydı.

İkinci yarıya takımlar yine dikkatli olarak oyuna başladılar. 60’ıncı dakikada Rodallega’nın kafa golüyle skor 1-1’e geldi. Beraberlikten sonra Ünal Karaman iki değişiklik yaptı. Ekuban ve Abdulkadir Parmak’ı oyuna aldı. Bu değişiklikler de işe yaramadı. Eski Trabzonspor’lu Rodallega attığı iki golle Trabzonspor’un şampiyonluk hayallerini Akyazı Stadı’na gömdü. Avrupa macerası derken şimdi lig macerası bitiyor. Bakalım en son hangi kulvarda oynayacaklar, bilemeyiz!

Sonuçta eski Trabzonspor yeni Trabzonspor’u yendi. Teknik heyet şampiyonluğa oynayan takımın inceliklerini iyi bilmelidirler. Karabükspor’u kümeye yollayan yetersiz hoca istemeyiz. Teknik adamlar kendilerini yenilemelidirler. Aynı zamanda yöneticiler de kendilerini sorgulamalıdırlar. Trabzonspor üç kulvarda birden yarışır, hem de en iyisini yapabilirdi. Fakat teknik heyet buna müsaade etmedi. Sürekli hazırlık maçı oynar gibi oyuncu değiştirdi. Bir ekip ne kadar çok ciddi maç yaparsa kalitesi ve başarısı da o kadar çok artar. Sonuçta bu netice taraftarı üzmüştür. İnşallah bu olanlardan ders çıkartılır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap