SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rizespor Bu Olamaz
13.02.2021
25. haftanın açılış karşılaşmasında Çaykur Rizespor komşu ili Erzurumspor ile karşılaştı. İki takımın da şiddetle puana ihtiyacı vardı. Konuk ekip Erzurumspor savunmada iyi kapandığı için Rizespor’a pozisyon vermedi. Oyun genelde ikinci bölgede oynandı. Konuk takım rakibine oranla daha etkili olan taraftı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz geçti. İkinci yarı yağmurla başladı. Takımların yeni teknik direktörleri Marius Sumudica ile Mesut Bakkal 3 maç önce göreve gelmişlerdi. Çaykur Rizespor’un hocası Sumudica göreve gelmeden hakemlerin gazabına uğrayınca ünlü teknik adamın huzurlu çalışmasının önüne geçildi. Rumen teknik adam Karadeniz ekibinde bir türlü istediği oyunu oturtamadı. 

Erzurumspor’da günün etkili ismi Aatıf, 67. dakikada attığı golle takımını 1 - 0 öne geçirdi. İki haftadır son dakikalarda yediği gollerle puan kaybeden Rizespor bu kez yediği 2 golle maçı kaybetti. Atmaca tarihinde ilk defa Erzurumspor’a mağlup oldu. Mesut Bakkal çıkış aradığı maçta isteği sonuça rahat kavuştu. 

Rizespor’da savunmanın kötü oluşu, hücum hattının sürekli eksik olması puan kayıplarına neden oluyor. Sezon başında iyi olan takıma son dönemde ne oldu? 

Rizespor’un acilen kendisine gelmesi lazım. İnanıyorum ki Sumudica bu sorunu çözecek ve takımı üst sıralara taşıyacaktır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap