SON DAKİKA
SON DAKİKA


Karaman'ın oyunu
20.09.2019

Karaman, ilk on birde başlayacağı kadroyu ikinci yarı sahaya sürünce maçı kaybetti. Şimdi oyunu okuyamayan, müdahalede geç kalan Ünal Hoca sorulara cevap versin:

Takımın en istikrarlı genç oyuncusu Abdülkadir Parmak’ı neden kesiyorsun? Takımın DNA’sı ile neden oynuyorsun?

İspanya’dan 3 puanla dönebilirdik ama Getafe kaliteli bir takım ve kendi hasında oynamanın avantajı ile golü erken buldu.

İlk yarı orta sahayı kalabalık tuttu ve Trabzonspor’un pas yapmasına engel olmayı başardı.

Bordo mavililer ise daha çok proje takımı gibi bir görüntü verdi.

Devamlı press yedik ve kendi sahamızdan çıkamadık. Karaman da bu durumu izlemeyi tercih etti.

45 dakika boyunca bir tek Sörloth’un kafa vuruşunda pozisyon bulduk.

Teknik anlamda kanatları kullanamadık çünkü Advijaj ve Doğan Erdoğan maça katkı sunamıyor. Sadece sol kanatta Nweakame ile birkaç atakta heyecanlandık ama sonuca varamadık.

İkinci yarıdan önce Sturddige ve Parmak oyuna girsin diye dua ettik. Çünkü Ünal Hoca ilk on biri seçerken Trabzonspor’u adeta kaderine terk etmişti ve 45 dakika boyunca sürekli kendi kalemize dönük oynadık.Yediği golden sonra disiplinden kopan Trabzonspor’da Parmak’ın oyuna girişiyle 60.dakikadan itibaren oyuna tempo geldi ve pozisyon fırsatı bulmaya başladık. Ayakta kalanlar Novak, Pereira ve Campi’ydi. Arjantinli Campi fizik gücü ve mücadeleci özelliğiyle ilk on birde daima olmalı.

Trabzonspor, Sturiddige ve Sörloth’u topla buluşturamayınca maç 1-0 Getafe’nin galibiyetiyle bitti. Teknik heyet acilen kendini sorgulamalı!

Obi Mikel takımı yavaşlatıyor. Sahada yürüyerek gezen Mikel’e daha ne kadar tahammül edeceğiz?

Transferleri ben yapmadım diyorsun, scout ekibi biz de yapmadık diyor. Bu transferleri kim yaptı? Alternatif olarak Advijaj’ın yerine altyapıdan yeni bir oyuncu hazırlanmalı ve Mikel gibi jübilesi yanaşmış futbolcular yerine gençlere şans verilmeli.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap