SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kanatsız kuş!
24.01.2021
Topa çok sahip olmak önemli değil, oyunda bulunan pozisyonları iyi değerlendirmek önemlidir. İstediğini kazanan Trabzonspor, son dakikalarda zorlansa da maçı kazanmasını bildi.
Kanatların kırık olduğu merkezden gol arayan Karadeniz ekibi, yine kısır pozisyonla galip geldi. Fakat son dakikalarda Gençlerbirliği golü bulsa, karşılaşma 2-2 berabere bitebilirdi. Ankara ekibinin dirençsiz oyunu, Trabzonspor’a enerji kattı. Alınan bu galibiyet, gelecek haftada oynanacak olan Beşiktaş maçı öncesi moral olmuştur.

Ara transferde Bordo-Mavili takım orta sahaya maestro bir oyuncu almalıdır. Taraftar yeni transfer bekliyor. Avcı maç sonunda, “Oyunumuz tartışılabilir ancak önemli olan kazanmaktı. Takım savunmasını iyi yaparsan, maçı kazanıyorsun. Maçın favorisi zaten bizdik. Takımın performansı beklentilerin üzerine çıkmalıdır. İstenilenler olmasa da yine de bir çıkışımız var’ diye demeç verdi. Ben zor beğenen biri olarak Avcı’ya katılıyorum. Oynanan oyuna ‘çok iyidir’ diyemiyorum. Yine de takımın üst sıralara doğru bir çıkışı olduğu gerçek.

Teknik adam, sakat ve cezalı oyuncuların yerine eldeki oyuncuları alternatif olarak değerlendirmeli. Şimdiye kadar seviyesi düşük takımlarla oynadık. Bundan sonra zorlu rakiplerle oynayacağız. Trabzonspor rakibini merkezden delerek sonuca gitmek isteyince, ortaya az pozisyon çıktı. Halbuki kapanan savunma, kanatları çalıştırarak açılır. Bol pozisyon olması için kanatların kullanılması şart.
Abdullah Avcı’yı zaman zaman eleştirsek de alınan 3 puanlar taraftarı mutlu ediyor. Umarım bu yükseliş devam eder. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap