SON DAKİKA
SON DAKİKA


İnat AVCI!
19.09.2021

Sezona iyi bir başlangıç yapan Bordo-Mavili takım İstanbul deplasmanını da  kayıpsız geçti. Kasımpaşa maçını kazanıp geçen hafta kaybettiği liderliği tekrar ele geçirmiş oldu. Bu yarıda takımların vasat oyununu izledik. İlk yarı gol çıkmayınca devreye 0-0’lık eşitlikle girildi. Trabzonspor, ikinci yarı oyuncu değişikliği ile oyuna başladı. Ancak Avcı inadını kırıp Berat’ın yerine haftalardır oynatmadığı Abdülkadir Parmak’ı oyuna aldı. Talihsiz oyuncu oyuna girer girmez sakatlanarak genç oyuncu yerini Yusuf Sarı’ya bıraktı.

Avcı, takım kadrosu ile çok oynadı. Bu takımın dağınık bir futbol ortaya koymasına neden oldu. Abdülkadir Parmak sahalara dönmeden genç oyuncu sakatlanıp oyundan çıktı. Kasımpaşa, açık futbolu tercih etti. Etkili ataklarda geliştirdi ancak Uğurcan’ı geçemedi. Hakem Mete Kalkavan, Kasımpaşa’nın sert oyuna müsaade gösterdi. Futbolcu performanslarına bakarsak kaleci Uğurcan, haftalardır yazıyoruz Tayming’i zayıf toplara geç çıkıyor. Teknik ekibin bu eksikliği gidermesi lazım. Dorukhan sakat sakat oynatıldı.

Bunu oynatan Teknik Heyette asıl kabahat. Her pozisyonda yere yatıp sakatlıkla boğuşarak oynadı. Karşılaşmada en çok çalışan Abdülkadir Ömür, bal vermeyen arılar gibi skorda yetersiz kaldı. Genelde takımın en çalışkan oyuncusuydu. Oyuna 70. Dakikada dahil olan Gervinho karşılaşmaya hareket getirdi. Demek ki tek devrelik oyuncu. 45 Oynatıldığında daha başarılı oluyor. Cornelius mücadeleci, kuvvetli ve gole yakın fakat bir Sörloth olamaz. Nwakaeme bildiğiniz gibi Berat’ın durgun oyunu kendisini dışarı alınmasına neden oldu.  Bakasetas attığı gol ile yine görevini yaptı. Yani görülen takımda Djaniny’ye ihtiyaç var. Sezon başındaki o coşkulu futbolu sahaya yansıtamıyoruz.  Yeni Malatyaspor’a 5 gol atan takım sahada yoktu. O maçtaki futbol bu maçta oynayabilsek aynı skoru ’da Kasımpaşa’ya yapardık. Haftaya Konyaspor ile oynayacak Trabzonspor böyle oynarsa işi zor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap