SON DAKİKA
SON DAKİKA


İnanan kazanıyor!
27.01.2022

Trabzonspor inanmıştı. Bitime beş dakika kala attığı iki gol ile kazanmasını bildi. Karşılaşmada zaman tükenirken taraftar beraberliğe bile razıydı. Son dakikalar oynanırken basketbol maçında olduğu gibi son saniye atılan basket gibi galibiyeti bulması moral açısından kazanmamız önemliydi. Bu galibiyet demek ki bu yılın şampiyonu Trabzonspor olacağının mesajını verdi. Sivas ve Giresun beraberliklerinden sonra Galatasaray’a da bu takım katılsaydı. Belki demoralmen havlu atacaktık. Bundan dolayı Trabzon bitti demeden maç bitmez.

Bu yıl ilahi adalet ve kudret bordo mavili takımın yanında olacaktır. Üç gün önce iki penaltı atışını atıp gole çeviremeyen Bakasetas üç gün uyku uyumadı. Taki Galatasaray maçında attığı beraberlik golüne kadar. Ardından yapılan yeni transfer Edin Viska üç maç sonra galibiyet golünü atınca sanırım o da kendini bulmuştur. Teknik adam Abdullah AVCI ise kariyerinin en önemli devresini yaşamaya başladı. Apoletlerini takmasına az zaman kaldı. Başarı, stres getirip motivasyon yaratır. Avcının özelliklerinden biri de, izlediğim gibi kazanırken de hatalarını gören hoca oluşu. Galatasaray maçında genç AhmetcanKaplan’ı  oynatıp kazanması yerli oyuncular bakımından alternatifin çoğalması önemliydi. Yusuf Erdoğan’a gelince bu takımda başarılı olacağına inananlardanım. Ancak bu futbolcu Trabzonspor’da oynarken İstanbul’a gitmek adına fırtınayı kafasından silmişti. Bu eksiklik cahil zamanına geldi diyerek menajerler giderken gelirken kafa karıştırdılar. Yönetim transferi gerçekleştirip Teknik adamın isteği doğrultusunda prensipler dışına çıktılar. Rize’ye giden Yusuf Sarı ile Yusuf Erdoğan’ı mukayese edersek ikiside Yusuf sonuçta yoktur birbirinden bir farkları. Bence yapılan bu transfer yeşillik olsun diye yapılmıştır. Avcı genç oyunculara ait yapıdan yer vermelidir. Yoksa Trabzonspor’da Fatih Terim’in Cim-Bom’u gibi geriye enkaz bırakır. Cim-Bom maçında ilk yarı kötü oynayan Fırtına ikinci yarı Avcı müdahalesi ile orta sahayı güçlendirerek maçı kazanmasını bildi. Fırtına kazanmak için inanmıştı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap