SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hüseyin Hoca’nın Pusulası
5.02.2020

İki takımda sahaya iddialı kadroları ile çıkmıştı. Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor ile BB Erzurumspor arasında yapılan müsabakanın ilk ayağında avantajlı taraf Trabzonspor oldu. Maçın İlk yarısı Bordo-Mavililerin 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Takımımız kendini fazla zorlamadan oyunun ilk bölümünde rakibine pozisyon bile vermedi. Yedek oyuncuların ağırlıklı ve yeni transferleri oynatan Hüseyin Çimşir, istediği skoru elde etti. Kaptan Abdulkadir Parmak, orta sahada önemli bir isim. Bu takımda her zaman oynamalı. 2’nci yarıya BB Erzurumspor gol ile başladı fakat VAR sisteminde karar bu golü ofsayt sebebi ile iptal etti.

Bordo- Mavililerin golcüsü Shörloth, kupada da klasını göstererek iki gol birden attı. Zevkli, bol gollü bir maç izledik. Oyunun geneline bakıldığı zaman Trabzonspor avantajlı skoru kolay yakaladı. Yeni transferlerden Guilherme ’nin adrese teslim ortaları gollerin birçoğuna imzasını attırdı. Sonuçta bireysel atakların getirdiği bir skor elde edildi. Trabzonspor’un 5 gol attığı müsabakada Erzurumspor 2- Trabzonspor 3 gol attı. Erzurumspor’un bir varlık gösteremediği maçta Hüseyin Çimşir’in pusula ile maça taktik vermesi farklı kazanma şifresi mi oldu? Bu skorla Karadeniz ekibi yarı finali aralamış oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap