SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hugo’yu rekabet oynatıyor
25.04.2019

“Rodallega ilk 11’de başladığı zaman rahat oynuyor. Ama sonradan oyuna girdikten sonra ise daha hırslı ve daha çok mücadele ediyor. 2-3 hafta yedekte beklemesi onu kendine getirdi”

TRABZONSPOR cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacak. Bordo-Mavililer rakibini 22 yıldır mağlup edemiyor. Bu karşılaşma öncesi yazarımız Tevfik Kaynak değerlendirmelerde bulundu. Trabzonspor’un zor bir maça çıkacağını söyleyen Tevfik Kaynar şu ifadeleri kullandı; “Fenerbahçe kümeye oynasa da sonuçta büyük bir takımdır. Trabzonspor ile arasında her zaman bir rekabet olmuştu. Trabzonspor’da son haftalarda iyi bir form tuttu. Galibiyet serisine devam ediyor. Önemli eksiği yok. Fenerbahçe’nin eksikleri de fazla. Trabzonspor bir adım daha önde gibi”

FENERBAHÇE'Yİ YENERİZ

“TRABZONSPOR Fenerbahçe karşısında her zamanki gibi coşkulu ve paslı oyununu oynamalı. Fenerbahçe’den korkmaması lazım. Ama temkinli olmakta da fayda var. Trabzonspor hücum yaparken arka tarafı da boş bırakmamalı. Kademeye doğru şekilde girmeli. Boş adamların takip edilmesi lazım ve boş adam bırakmamaları lazım. Ben Trabzonspor’u Malatyaspor maçında beğendim. O maçtaki taktikle oynarsa Fenerbahçe’yi yeneriz. Olcay Şahan’ın ilk 11’de oynamasını tecrübe oyun bakımından daha uygun görüyorum”

EKUBAN 11'DE OLMALI

“RODALLEGA ve Ekuban ikisi de iyi oyuncu. Yalnız Rodallega rekabet ortamı olmadığı zaman verimli olamıyor. Son 3 maçta forma giymedi. Sonradan oyuna girdikten sonra da iyi oynadı. Ben Rodallega’ya rekabet ortamı yaratılması gerektiğini düşünüyorum. Rekabet olduğu zaman Rodallega daha başarılı oluyor. 2-3 hafta kenarda beklemesi onu kendine getirdi. Ben olsam Fenerbahçe maçına Ekuban ile başlar, Rodallega’yı sonradan oyuna koyarım”

“TAKIMIN şuanda en iyi ve en verimli ismi Anthony Nwakaeme. Tartışmasız herkesin de fikri bu yönde. Farklı bir oyuncu. Geçemeyeceği adam yok. 3 kişinin arasına girip çıkıyor. Hızlı bir oyuncu. Vuruşları ve driplingleri de iyi. Güçlü bir oyuncu. Trabzonspor’un bu oyuncudan uzun yıllar yararlanacaktır. Şuanda Türkiye’deki en iyi yabancılardan bir tanesi”

 “GERİDE kalan 29 haftaya baktığımızda Trabzonspor’un en kötü ihtimalle 4’ncülü garanti. Bordo-Mavililerin 2’ncilikten çok 3’üncülük hedefi daha mantılı duruyor. Trabzonspor, geri kalan haftaları kazanır, Beşiktaş’ı da yenerse 3’ncü olur”

GENÇLER DOĞRU YOLDA

 “TRABZONSPOR’DA bu sezon genç oyuncuların oynaması zorunluluktan oldu. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun dediği gibi bir plan değildi. Sakatlıklar oldu, transfer yasağı oldu, Burak ve Onur gönderildi. Sonrasında ise Kucka da gidince altyapıdan oyuncular ile kadrodaki gençler şans bulmaya başladı. Gençlerde iyi mücadele edip iyi performans ortaya koydular”

YARDIMCILAR DEĞİŞMELİ

“TÜRKİYE’DE yerli antrenörler çoğladı. Yerli antrenörlerin başarısı arttı. Abdullah Avcı, Okan Buruk, Erol Bulut gibi isimler ön plana çıkmaya başladı. Trabzonspor’da da taraftar Ünal Karaman’ı benimsedi ve sahiplendi. Zaman zaman tepkiler de alıyor. Ünal hocanın yanına yeni sezonda yedek kulübesindeki yardımcı sayısı artmalı. Yeni antrenörler alınmalı”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap