SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hedefsiz takım olmaz
29.11.2019

Trabzonspor teknik ekibi sakatlıkların arkasına sığınıp, takımda şimdiye kadar yapılmamış büyük bir rotasyon yaparak sahaya çıktı. Bordo- Mavililer, Avrupa ligine bir önceki maçta havlu atmıştı. İspanya’nın Getafe takımı ile bu hafta formalite maçı oynayan takımımızsahaya yedek ve genç oyuncularla çıktı. Zaten Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi’ne çoktan veda etmişti. Nedenine gelince ‘bilmem efendim Trabzonspor bu kadar sakatlıklar, borçlar varkenüç kulvarda birden nasıl mücadele edermiş.’ Mücadele edemez, borç ödeyemez, böyle küçük düşünceler var ise o zaman ligden çekilelim. Borçlar kapansın. Takımına gönül vermiş taraftarlara hiç eziyet çektirmeyelim. Trabzonspor her zaman yarışmacı bir takım hüviyetine sahiptir. Hiçbir zaman yenilmek için sahaya çıkmaz. Bu takımı böyle yönlendirmek isteyenler hangi akla hizmet ediyorlar? Böyle aciz yönetim şekli olamaz. Maçın ilk yarısı zevksiz, çekişmesiz, pozisyonsuz ızdırap içinde 0-0 eşitlikle tamamlandı. Teknik heyete tekrar sesleniyorum; böyle bir altyapı olamaz, futbol oynamakla bunların alakası yok. Trabzonspor B takımı kadrosu tarihinde böyle kötü yönetilmemiş ve görülmemiştir.

 

Topu ayağında tutacak, pas atacak oyuncu göremedim. Ne sistemi var ne düzeni var. Bence en iyi antrenman A takımın Getafe karşısına çıkması olurdu. 3 gün önceden Galatasaray maçı için zorlanmadan oynamış olsaydı Bordo-Mavili takım en iyi antrenmanı yaparak Pazar günkü Galatasaray maçına hazır olacaktı. Trabzonspor önümüzdeki lig maçını kaybederse bunun sorumlusu Ünal Karaman mı olacak? Sonrası hangi kulvarda yarışacağız? Böyle bir yapılanma şekli ve düzeni görmedim, duymadım. Gören varsa söylesin.Düşük tempoyla geçen karşılaşmada konuk takım ikinci yarının başında attığı tek gol ile Trabzonspor’u 1-0 mağlup etti. Hedefsiz takım ortada kaldı. Elveda Avrupa...

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap