SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hedef Şampiyonluk!
2.02.2020

Fenerbahçe-Trabzonspor maçları tansiyonu en yüksek derbidir. Koç ailesinin veliahtı Ali KOÇ’da bu tansiyonu maç öncesi elinden geldiği kadar yükseltmişti.

Ama dün gece Fenerbahçe camiası ağzının payını aldı. Max Kruse ile golü erken bulunca maçın havası 96 yılındaki şampiyonluğu kaybettiğimiz havaya dönüşse de Hüseyin ÇİMŞİR’in doğru onbiri Sarı Lacivertlilerin oyununu bozdu.

Trabzonspor’un pivot santrafor Sörloth’un sert şutuyla Fenerin kalecisi Altay BAYINDIR’ı avladı. Ardından arka direk Novak sahneye çıktı ve Campi’nin ortasını şık bir kafa vuruşuyla kaleye gönderdi.

Skor 2-1 olduktan sonra Fenerbahçe takımı Jailson ve Ferdi ile akın akın yüklendi ancak maçın adamı Uğurcan ÇAKIR kalesinde devleşince Fenerbahçe İstanbul’a puansız döndü.

Yeni transfer Guillerme hatasız oynadı, tekniği ve çabukluğu ile yıllardan beri Trabzonspor’un ihtiyacı olan ortasaha oyuncusu olduğunu gösterdi. Campi savunmada yerinde müdahaleler yaptı, Hüseyin TÜRKMEN ile uyumlu bir performans izlettiler.

Hakeme gelince; Ali PALABIYIK bu maçı baltalamak için gönderilmiş ama hakemin hatalı kararlarına rağmen Trabzonspor maçı koparıp aldı.

Sivasspor’u yenerse Trabzonspor’u şampiyonluk yolunda kimse tutamaz.

Hüseyin ÇİMŞİR artık olmaya başladı. Olgun duruşu, tavrı ve yerinde yaptığı oyuncu değişiklikleri ile artık ben Trabzon’un hocasıyım mesajı veriyor.

Tebrikler Trabzon, tebrikler Hüseyin hoca.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap