SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hayaller Roma gerçekler Trabzon
27.08.2021

Spor adamı mazeret üretmez çözüm üretir, maçı neden kaybettiğimizi değil nasıl kazanırdık bunu düşünmek lazım. Trabzonspor’un Hocası Mourinho, Roma’nın Hocası Abdullah Avcı olsaydı elbette ki kazanan taraf Trabzonspor olurdu. Demek ki sorun kadroda değil sorun yönetim anlayışında. Abdülkadir Parmak’ı affedip dün akşam oyuna onunla başladığımızı düşünelim. Takım ruhuyla oynayan, gol yedikten sonra rakibi geride değil de ileride karşılayan bir Trabzonspor galibiyete yakın bir sonuç alırdı. Ama her şeye rağmen Roma maçını neden kaybettiğimizi kimse tartışmayacak kimse takım disiplinini sorgulamayacak herkes Uğurcan’a fatura kesecektir. Hâlbuki suçsuz Uğurcan’ı sahnede tek başına bırakan yönetim ve teknik heyete sormak gerek;


1- Bu isabetli muhteşem pahalı transferleri kim yaptı? Yönetim mi Avcı mı?

2- Hiçbir zaman Avcı’dan maçın kaderini değiştirecek bir hamle gelmiyor. Takımda maç kazanmak için yaratıcılık neden yok?

3- Takım üzerinde otorite kurmak adına Trabzon’un öz evladı Abdülkadir Parmak’ı harcayan teknik heyet Siopis ile dün akşam harikalar mı yarattı?

Sahada dün akşam 10 yabancı ile oynadık çoğu bu yıl takıma katıldı Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin yerini dahi kendi başına bulamaz.

Oyunun geneline bakınca ilk yarı atağın yok 2.yarı ise Abdülkadir Ömür oyuna girene kadar Trabzonspor değilsin başka bir takımsın. Hamsik ve Bakasetas’ın verimini kaybediyorsun. Bu sistemde Hmasik ve Bakasetas’a fazladan yük biniyor böyle olunca futbolcun kendi oyununu gösteremiyor.

Trabzonspor, popüler kültürün transferlerine teslim olmasın gerçek kimliğine dön-sün.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap