SON DAKİKA
SON DAKİKA


Gözlerimiz orjinal Trabzonspor'u arıyor
8.11.2020

Ligin üst sıralarındaki Alanyaspor ile ligin derinlerine demir atan Trabzonspor arasındaki maçı kazanan taraf Trabzonspor olmalıydı. Çünkü yaklaşık 6 haftadır 3 puana hasret bir kadrosu vardı İhsan Derelioğlu'nun.

İhsan Hoca kazanır, onla deva edelim, boşuna Abdullah AVCI'ya fazladan para ödemeyemlim diyen yönetimin Trabzon kanadı bu maçtan gelecek güzel haberleri bekliyordu.

Geçiş döneminde şehi tanıyan bir Trabzonlu ile yola devam etmek bizce mantıklı olandı.

fakat dün Alanya'da santraforu belli olmayan bir Trabzonspor vardı. Alanya, oyun stilimizi ezberlemiş.

Trabzonspor ise geçen yılki takım bütünlüğünden çok uzaktı.

ne Ekuban geçen yılki Ekuban ne Abdülkadir Ömür geçen yılki Abdülkadir.

Heyecanlı, hevesli, hırslı Trabzon gitmiş, hocası değişse de değişmese de aynı oyunu oynayan bir ekip olmuş Karadeniz fırtınası.

Gördüğümüz tek olumlu iş Serkan ASAN, ilerde çok iyi bir futbolcu olucak. Geçen yılki iskelet kadrodan kalanların ekmeğini yiyor bordo mavili teknik heyet.

İhsan Hoca tatik anlamda düşündüklerini sahaya yansıtmaya çalıştı ama oyuna belki Afobe ile başlasa sor farklı olabilirdi. Maç 1-1 olana kadar geçen süreçte kapalı savunmaları açmaya çalışan aynı güçte iki takım vardı.

İhsan Hoca'mız da dün akşam görmüştür biz tekrar yazalım.

1- Kazandığımız toplarda hızlı çıkmalıyız.

2-Kadronun işe yarayan ender adamları olan Baker ve Afobe'yi daha çok kullanarak maç kazanmalıyız. Dün başlangıçta Baker da olmalıydı.

3-Hücum hattı lidersiz, neredeyse hiç şut çekmeden maç oynadı Trabzonspor.

geçen yıl Sosa ve Sörloth hücum hattını sürüklerdi. Bu yıl böyle bir forvet ikilisi ne yazık ki yok. Aslında Trabzonspor'un Sörloth'tan sonra forveti yok!

97 dakika futbol oynuyorsun ama çerçeveyi bulan şutun sadece 5 tane!

Gözler Avcı'ın gelişinde. Büyük bir yükün altına giriyor Avcı. Umarız pandeminin maddi ve manevi olarak sarstığı Trabzonspor ligin sonunda cetvelin üst sıralarında olur. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap