SON DAKİKA
SON DAKİKA


Gerçek şampiyon Trabzonspor
20.02.2021
Gerçek şampiyon zirveye, sahte şampiyon kümeye. İstanbul’da Başakşehir’e konuk olan Bordo-Mavililer, üst üste 7. galibiyetini kazandı. Başakşehir takımının planları sadece beraberlik üzerine kuruluydu. Taktik anlayışları topu Trabzonspor’a bırakıp, savunmaya çekilerek rakibin üzerine gelmesini bekledi. Trabzonspor’un ise planları kazanmak üzerine kuruluydu. 

Seyir zevki ilk 70 dakika olmayan bir maç izledik. Son 20 dakikası ise izleyenlere keyif verdi. Her iki takımda da eksiklik vardı. Başakşehir savunma bloğuna önem verince gol pozisyonu bulamadı. Trabzonspor’un buna rağmen fazla pozisyonu olmadı. 

Yusuf Sarı oyuna girdikten sonra kendi yarı sahasından topu aldı, metrelerce topu sürerek koştu. 79. dakikada rakiplerini tesbihe dizer gibi dizdi. Kalecinin kapattığı köşeden topu Başakşehir filelerine göndererek Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Artık Trabzonspor’u kimse durduramaz, karanlık güçlerin şampiyonu kümeye gidiyor, gerçek şampiyon yerini bulunca, adalet de yerini bulmuş oluyor.
2. yarı Başakşehir 5-4-1 sistemiyle Demba Ba’yı oyuna dahil etti. Bu durum Trabzonspor’u zorlasa da savunma buna müsaade etmedi.

Trabzonspor’da günün iki kahramanı Yusuf Sarı ve genç kaleci Kaan’ı kutluyorum, Faruk Can bu kadroda yerini benimsedi. Savunmanın ikili partneri Vitor Hugo ve Edgar le görevlerini tam anlamlarıyla yaptılar. Kamil Ahmet’e kaptanlık yakıştı. Flavio, Bakasetas ve Berat üçlüsü orta sahanın beyni oldular.
Büyük eksikliklere rağmen Trabzonspor maçı kazanmasını bildi. Abdullah Avcı’yı kutluyorum. Trabzon’da kazanma alışkanlığı devam ediyor. Avcı, anılarını yaşadığı Başakşehir’de istediği 3 puanı aldı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap