SON DAKİKA
SON DAKİKA


Gazoz olma Efsane ol!
8.11.2019

Sezon bitecek hala hazırlık maçı havasında oynuyoruz. Göztepe maçındaki antrenör hatası devam ediyor. “Mecbur kaldım kadroyu değiştim” dedi.

“Bu maçtan beklentim yok” dedi. Rusya’da tercihim rotasyon dedi, Karaman. Krasnodar takımı ise Trabzonspor’u avlamak niyetindeydi öyle de oldu. Nweakame ve Sorloth ilkonbirde başlasaydı Rusya’dan galibiyet ile döneceğimiz ortada. Ünal hoca belli ki Avrupa’dan vazgeçmiş Yedeklerle sahaya çıkıyor halbuki kazandığın her maçta kulubün kasasına para giriyor. Oyuncuların Morali yükseliyor. Sayın Karaman, Gençlere şans vermen çok şık bir hareket. Abdurrahim Dursun’u, Serkan Asan’ı sürekli oynat. Ancak Sörloth’u, Nweakame’yi neden kulubuye çekiyorsun? Kazanmak istemiyor musun? Skor 1-0 olana kadar Krasnodar ile baş baş oynadık. As kadro ile çıksan bu maçı kazanacağın belli. Kumar oynadı Karaman, gereksiz risk aldı. Gençlerden Abdurrahim Dursun ve Serkan Asan yetenekli ama çok heyecanlıydı zaten ilk golü de bu yüzden yedik. Karaman’ın; Maçı kaybettik ama geleceğimizi kazandık dediğini duyar gibiyim. Keşke bir kere de çıkıp Fatih Terim gibi dese ki “kaybettik tek suçlu benim”. Takımın dizilişi belirsiz, sistemi yok, oyun kurucusu yok. Trabzonspor camiasına soruyorum: Trabzonspor’un Vizoyunu bu mu? Trabzonspor bundan çok daha fazlası.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap