SON DAKİKA
SON DAKİKA


Galibiyet sevindirdi
26.08.2019

Trabzonspor, Malatyaspor’a şans tanımadı. 41 bin kişilik Akyazı Stadı’nı dolduran Trabzonspor taraftarı bordo – mavili takımını bağrına bastı. Takımımız haklı bir galibiyet ile tanışırken, hakem Koray Gençerler, Trabzon’un penaltısını vermeyerek kötü bir yönetim gösterdi. İlk yarı konuk takım üstün oynarken 44’üncü dakikada Sosa’nın soldan ortasına Abdülkadir Ömür kafa ile Trabzonspor’un golünü attı. 

Baştan sona kadar büyük çekişme içinde mücadele izledik. Doğru karar, doğru kadro galibiyet getirdi. Segen Yalçın’ın  takımına baktığımızda istekli, diri bir ekip gördük. Trabzonspor lige ağırlığını koyacaksa bu maçı muhakkak kazanması gerekti ve kazandı. 

Trabzonspor her zamanki gibi rakibinin üzerine saldırarak oyuna başladı. Dakikalar ilerledikçe konuk Malatyaspor etkili olmaya başladı. Sezon başı galibiyetle başlamak Trabzonspor için önemliydi. Trabzonspor golü atana kadar üstün taraf konuk ekipti. 

İkinci yarı Trabzon üstünlüğü vardı. 78’de Perreira skoru 2-0’a getirdi. Sağlı sollu ataklarla rakibini bunaltan Trabzonspor farkı arttıramayınca 89’da son sözü konuk takımdan Eren Tozlu söyledi. Bu golle birlikte maç Trabzonspor’un 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı. 

Yoğun maç trafiğine giren Bordo-Mavililer Perşembe günü AEK ile UEFA Avrupa Ligi maçında Pazar günü de Kadıköy’de Fenerbahçe ile karşılaşacak. Takımımıza başarılar dilerken tüm oyuncuları tebrik ediyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap