SON DAKİKA
SON DAKİKA


Futbol Adına Rezaletti
7.01.2021

Trabzonspor’un geçen hafta gördüğümüz başarılı oyununu bu hafta göremedik. İzleyenler adeta işkence çekti. Sanki geçen haftaki takım gitti yerine başka bir takım geldi. Konuk takım Göztepe 1-0’lık skora zaten razı gibi oynayınca Trabzonspor kendini sıkmadan iyi oynamadan 3 puanı alan taraf oldu. Teknik direktör Abdullah Avcı oyuncu değişikliğini daha erken yapmalıydı. Pereira ve  Kamil Ahmet oyuna daha erken alınabilirdi. Portekizli oyuncu birden taça atıldı. Bu karmaşık düzende herkesin beğendiği teknik adamı ben suçlu buluyorum. Oyuncu tercihlerinde hatalı davranıyor. Bu oyun ile gelen galibiyetten kendisi zevk aldı mı?

Ruhsuz ve zevksiz bir takım izledik. Konuk Göztepe’nin sahada puan istediği yoktu. Avcı bir düzen kurmak isterken şans da yanında olmasına rağmen bunu değerlendiremiyor.

Trabzonspor bu karşılaşmada en az 3 gol atması gerekirken karşılaşmanın son dakikalarında zor anlar yaşadı. İşte bu görüntü büyük Trabzonspor’a yakışmıyor. Kenardan son dakikalarda oyuna giren Afobe sahaya adım atar atmaz ofsayta düştü. Ardından da faul yaptı. Ve maçı böyle noktaladı. Son dakika Göztepe golü atsaydı bunun hesabını kim verecekti.

Günün başarılı ismi savunmada görev yapan İranlı Majeed Hosseini idi. Geçen haftanın iyilerinden Nwakeme sahada yoktu. Ayağına aldığı topu kaleye vuruyordu. Fubol kolektif oynanan bir oyun. Bu tür bireysellikler takım oyununa zarar veriyor. Djaniny de ilk yarı istekli gözükmesine rağmen ikinci yarı bekleneni veremedi.

Benim için sıkıcı bir maç ve rezalet bir futbol oynandı. Göztepe sönük oynayınca her iki yarıda da sahada Trabzonspor üstünlüğü vardı. İlk yarı kaleci Uğurcan’a hiç top gitmedi. Bordo-Mavili takım da ikinci yarıya nazaran ilk yarı daha iyi gözüktü.

Trabzonspor pasla oynamaya çalışıyordu ama topu ileri değil kenara ve yanlara oynuyordu. Takımın fiziksel yorgunluğu da göze çarptı. Avcı, oyunun gelişmekte olduğunu söylüyor ama ben kendisine katılmıyorum. Bu futbol gelecek haftalar için umut vermiyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap