SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına İzmir’de esti
23.02.2019

Trabzonspor İzmir’de Göztepe’ye konuk oldu. Deplasman maçında Abdülkadir Ömür, kadroda yoktu. Bordo-mavili takımda zaten kadro zafiyeti vardı. Bundan dolayı maç kadrosu 16 kişi ile kısıtlıydı. Trabzonspor bu maçı kazanıp üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyordu. Göztepe için bu maç var olma adına önemliydi. Rakibine oranla Trabzonspor sahaya daha rahat çıktı. Göztepe’nin bu maçtan kesinlikle 3 puan alması gerekiyordu. Sarı-kırmızılı takım sahasında genç Trabzonspor’a boyun eğmek istemedi, galip gelerek alt sıralardan kurtulmak istiyordu. Göztepe karşısında mükemmel oynayan Trabzonspor, 3 puanı aldı.

Göztepe’de ise işler iyi gitmiyor. Abdülkadir Parmak’ın yıldızlaştığı maçta Arjantinli oyuncu Sosa takımının başında kaptan olarak sahaya çıktı. Kalede Arda’nın yerine Uğurcan yer aldı. Sakatlıktan yeni dönen Novak, takımına katkı yaptı. 28.dakikada Rodallega-Yusuf Yazıcı paslaşmasında Yusuf’un şutu kaleciden döndü. Rodallega dönen topu kafa ile Göztepe ağlarına yollayıp skoru 1-0 yaptı. Trabzonspor’da Sosa orta sahayı iyi organize eden taraf oldu. Bu maçta etkili isimlerden biri de Rodallega gol atarak bunu ispatladı. Göztepe’nin etkili oyuncuları Yasin Öztekin, Serdar Gürler bir varlık gösteremeyince Trabzonspor üstünlüğü eline geçirdi ve Alanya maçının moral bozukluğunu bu maçta düzeltti. Abdülkadir Parmak kendine verilen görevi çabukluğu ile yaparak gözümüzü okşadı. Trabzonspor toplu savunma yaptı. Göztepe’ye boş alan bırakmadı. Ev sahibi duran toplarla neticeye gitmek istedi. Fakat bordo-mavililer buna izin vermeyerek 3 puanı 3 golle aldı. Fırtına, böylece puanını 36’ya yükseltmiş oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap