SON DAKİKA
SON DAKİKA


Çilingir Bakasetas
14.02.2021
Trabzonspor, 25. hafta geride kalırken, yeni yeni tat vermeye başladı. Abdullah Avcı takıma pozitif enerji katmaya devam ediyor. Ortada yükselen bir grafik var. Hoca takıma olumlu yönde büyük katkı sağladı. Artık özlenen Trabzonspor ortaya çıktı diyebiliriz. 

Dengeli geçen bir karşılaşma izledik. Kazanan taraf Trabzonspor oldu. Gaziantep Kulübü oyun ezberi iyi olan bir takımdı. Trabzon’un gol ayaklarını konuk takım sürekli markaj altında tuttu. Bordo-Mavili takım, kenarları ve merkezi birlikte iyi kullandı. Bunu ligde her takım yapamaz.

Trabzonspor’un maçı kazanmak için oyunu daha fazla domine etmesi gerekiyordu. Fakat rakip takım ilk yarıda buna müsaade etmedi. Bu maçta kilidi açacak bir çilingir lazımdı. Bakasetas bu görevi yüklendi. Yunan oyuncu takıma geldikten sonra 4 maçta attığı 3 golle ne kadar yerinde bir transfer olduğunu gösterirken, takımına da hayat verdi. Kalan dakikalarda Trabzonspor biraz geri çekilse de rakibine çok fazla pozisyon vermedi ve maçın sonunda istediğini alan taraf oldu.

Uğurcan bu hafta da kurtarışlarıyla performansını artırmaya devam ediyor. Edgar sakin oyununu devam ettiriyor. Takımın vazgeçilmez isimlerinden oldu. Marlon, basit oyunuyla sol tarafta güven veriyor. Flavio, yedek olsun, on birde olsun her zaman görevini yerine getiriyor. İleride bu takımın yeni Sosa’sı olacak. Berat, takımın beyni olmaya aday. Bakasetas, gollerine devam ederek 3 puanı getirdi. Forvette Djaniny kesik kesik oynuyor. Oyunda daha efektif olmalı. 
Trabzonspor iyi başlamadığı sezonda yaptığı teknik adam değişikliğiyle zirvenin en büyük adaylarından biri oldu. Takımdaki özgüven bütün oyunculara yansıdı. Özlenen Fırtınalı günler yakın.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap