SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu nasıl sistem?
29.04.2021

İzmir'de Göztepe ile karşılaşan Fırtına, berabere kalarak yine başa döndü. Arkadaş bu ne hocaymış! Yeniliyor, kaybediyor transfer yapıyor. Yine kadro yetersizmiş. Trabzonspor, oyuncaklarını kıran çocuğa benziyor. Babası ona her istediğinde oyuncak alıyor, çocuk oyuncaklarını kırarak yine babasından oyuncan istiyor. Trabzonspor'un transferi de aynı bu çocuğa benzedi. Her kötü sonuçtan sonra yeni transfer isteniyor. Çok beğenilen bordo mavili takım, şimdi yabancıların çöp transferi oldu deniliyor. Geçen hafta beğenilen Baker, dün beğenilmedi.

Ligde üçüncülük ile dördüncülük arasında 7 milyon TL'lık fark var. Trabzonspor üçüncü olursa kasasına fazladan 7 milyon TL'yi koyacak. Bu nedenle kazan ve meblağı al. Trabzonspor'da bazı oyuncuların değişmesi lazımmış. Takım oyunu yok, sistem arayan Abdullah Avcı, bireysel oynayan oyuncularından şimdilik şikayetçi. Havuzda oyuncu zenginliği yokmuş. Avcı kadronun yetersiz olduğunu söyleyip transfer istiyor. Kulüp zaten batmış, tekrar bu külfetin altına girmenin alemi yok.

Göztepe merkezden hızlı hücumları olan bir takımdı. Trabzonspor'un oyunu ise dağınıktı. Aynı zamanda Trabzonspor rakibine göre çok zayıf kaldı. Göztepe bol bol ataklar gerçekleştirdi. Geçen hafta Türkiye'nin en iyi forvetleri Trabzonspor'da diyordunuz, ne oldu da bu hafta beğenmiyorsunuz. Bu sene lig Fırtına için bitmiştir artık. Sistem arıyoruz, sistemi gören var mı? Teknik adam önce camiaya ruh getirmeli, kenarda garip kimsesiz gibi değil de canlı olmalı. Futbolcuya hareket getirmeli. Trabzonspor'da oyuncu topluluğu bir hafta var diğer hafta yok. Satraforsuz orta sahada oyun kurucusuz yani maestrosu olmayınca sağ bek sol bek zaten yok. Djaniny oyunda bir var bir yok. 8 haftada 6 beraberlik... 8 maçta alınan 6 beraberliğe taraftar nasıl sabrediyor?

Baker ileride Bakasetas'a destek vermeyince Trabzonspor hücumda etkili olamıyor. İçe kat eden oyuncusu yok, bloklar arası kopukluk var. Her hafta aynı şeyleri yazıyoruz. Edgar Ie'nin cezalı oluşundan dolayı bu hafta savunma görevini yapamadı. Marlon ve Serkan yetersizdi. Berat da kötüydü.

Ünal Karaman elindeki oyunculardan alternatif oyuncular yaratırken, Avcı ise sürekli transferden bahsediyor. Bu hamleler kulübün geleceğini batağa getiriyor. Avcı, sürekli gelecek sene diyor. Daha bu sene bitmedi. İkinci yarıya başlarken 83 puan toplayıp şampiyon olacağız demişti. kayıplar sonrasında ise hep gelecek sene demeye başladı. Hani 83 puanla şampiyon olacaktık?

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap