SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu futbol Fırtına'ya yakışmadı
17.01.2021
Karşılaşmaya iyi başlayan Trabzonspor, oyunun ilk başlarında kazandığı penaltıyı değerlendiremeyince strese girdi. Bunun arkasından Antalyaspor’un golü geldi. Sağ taraftan yapılan ortada kaleci Uğurcan ve sağ bek Serkan Asan, topu seyredince ev sahibi ekibin golü geldi. Bir kaleci kapattığı köşeden gol yemez.

33’üncü dakikada Ersan’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Antalyaspor, çok iyi kapandı. Akdeniz ekibi, Karadeniz ekibine zor anlar yaşattı. Son ana kadar kalesini gole kapatmasına karşın uzatmalarda yediği golle 1 puana razı oldu. Geçen haftalarda Hatayspor’un 6 gol attığı takım, hem de eksik kalmasına rağmen iyi direndi. Şunu da söylemekte fayda var; Akdeniz ekibi, bir kişi eksik oynamasına rağmen oyun disiplininden hiç kopmadı. 
Trabzonspor, forvetsiz oynayınca kapalı defansı aşmakta zorlandı. Oyuncular arasında organizasyon yetersiz ve kopuktu. Fırtına, tek kale oynadığı maçta, aradığı pozisyonları bulamadı. Oyuncuların beceriksizlikleri had safhadaydı.
Djaniny tutuk, kalabalık rakip defansının içinde kaybolup gitti. Kimse rakip kaleyi rahatsız etmedi.

Bu arada Yusuf Sarı’nın pozisyonunda Ali Palabıyık penaltı vermeliydi. VAR odasındaki Suat Arslanboğa, Ali Palabıyık’ı pozisyonu izlemeye davet etmeliydi. Ama beklenen karar çıkmadı.
Trabzonspor, doldur boşalt yaparak gol aradı, üstelik bireysel becerileriyle sonuca gitmek isteyince istediği sonucu alamadı. 3 puanlık maçta hüsrana uğradı.
Uzatmalarda kalesini terk eden Uğurcan, Antalyasporlu oyuncunun beceriksizliği sonunda kalesinde ikinci golü görmekten son anda kurtuldu.

Abdullah Avcı, oyuncu değişikliğinde yine geç kaldı. 1 puanı uzatmalarda kazandı. Avcı, Vitor Hugo’yu oyuna almalıydı. Uzun boyu ve golcü kimliğiyle hava toplarında üstün olan Hugo, oyuna girseydi sonuç daha farklı olurdu.
Sonuç olarak; Trabzonspor, son dakikada 1 puanı kurtarsa da Antalyaspor’un defansını zor aştı, çok istediği 3 puanı alamadı. 
Taraftarını yine üzdü.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap