SON DAKİKA
SON DAKİKA


Böyle adalet olmaz
31.01.2021
Dünkü karşılaşmada hakem Abdülkadir Bitigen’i bitirdi, galibiyeti Fenerbahçe’ye sundu. Rizespor’un nizami golünü vermeyen hakem Bitigen verdiği kararlarla Rizespor’un puan almasının önüne geçti. Fenerbahçe hakemle şampiyon olacaksa bu lig oynanmasın. Maça gelecek olursak; Rizespor’un ilk yarıdaki savunma performansı çok iyiydi. İlk yarının son anlarında Fenerbahçe, kullandığı frikik atışında şansın da yardımıyla golü buldu. İkinci yarıda Rizespor daha atak oynadı. Girdiği birçok pozisyonu neticelendirmekte başarılı olamadı. Bir diğer yandan yeni çalıştırıcısı Sumudica ne olduğu belli olmada kırmızı kartla dışarı atıldı. Sahada da Baiano’nun atılmasıyla eksik kalan Rizespor, her şeye rağmen puan almak için savaştı ama hakemin kararlarının da etkisiyle bunda başarılı olamadı. Karadeniz ekibi büyük eksiklerine rağmen iyi bir futbol ortaya koydu.
Rumen çalıştırıcı takıma enerji kattığı ortada. Gelecek haftalarda daha iyi bir Rizespor izleyeceğimizi düşünüyorum. Sumudica’nın futboluna ve Rize’ye hakemler de engel olamayacak.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap