SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bakasetas Paşa
5.03.2021

Abdullah Avcı’yı anlamak zor. Geçen haftayı Fenerbahçe mağlubiyetiyle kapatan Trabzonspor bu maça mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Rakip takım kümede kalmak için kazanmak zorundaydı. Darmadağın olmuş bir oyun sistemi ile zorla kazanan bir Trabzonspor izledik. Trabzonspor’da Serkan Bakasetas, Ekuban ve Berat çok fazla yere yatarak oynadılar. Bu da yorgunluk belirtisiydi. Bakasetas, istediği pasları alamayınca, Berat da verimsiz olunca orta sahada üstünlük sağlanamadı. Oyunda üstün alan taraf yoktu. Kenarlardan istediği hücumları geliştiremeyen Trabzonspor, Kasımpaşa savunmasını ortadan delmeye çalışsa da bunda pek başarılı olamadı. Djaniny’nin bireysel çabasıyla attığı gol ve Yusuf Erdoğan’ın penaltı golüyle ilk yarı oyunda olduğu gibi skor olarak da eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda dengeli geçen karşılaşmada bulduğu pozisyonlarda gol yapmayı başaran takım Trabzonspor olunca galibiyeti alan taraf oldu. Bakasetas yine işbitiriciliğini konuşturdu ve 3 puanı Trabzonspor’a kazandırdı.

Trabzonspor’da oyuncuların rakibe göre pozisyon almada başarılı olamadığını gördük. Avcı alınan 3 puana rağmen oyuncu değişikliklerinde yine geç kaldı. Yusuf Sarı’dan daha fazla süre yararlanılması gerekiyor. Orta sahaya yapılan takviyelere rağmen burada bir akışkanlık oluşmadı. Oyun içinde çok fazla top kaybı yapıldı. Bu da paslaşarak oynamak isteyen Trabzonspor’u oldukça olumsuz etkiledi.

Her şeye rağmen bu karşılaşmada 3 puan almak çok sevindirici oldu. Trabzonspor bu galibiyetle geçen haftadaki Fenerbahçe mağlubiyetini bir anlamda telafi etti. Şampiyonluk yarışındaki rakiplerden Galatasaray’ın mağlup olduğu bir haftada bu 3 puan çok önemliydi.

3 İstanbul ekibinin atbaşı gittiği yarışa Trabzonspor elbette dahil olacaktır. Şampiyonluk yarışı varsa her zaman Trabzonspor da vardır. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap