SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avrupa yolcusu Trabzonspor
21.04.2019
Son haftalarda elde ettiği güzel sonuçlara bir yenisini daha eklemek için dün taraftarının önünde Yeni Malatyaspor’u ağırlayan Trabzonspor, özellikle ikinci yarıda etkili bir oyun ortaya koyarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.
Maça istediği gibi başlasa da bir türlü golü bulamayan Fırtına, beklenemedik bir anda Ömer Şişmanoğlu’nun golüyle 1-0 yenik duruma düştü. Malatyaspor golü erken bulunca Trabzonspor’un gardının düşeceğini sandı ama yanıldı.
Pozisyon çokluğu olan maçta Trabzonspor ev sahibi olmanın avantajı kullandı ve oyundan kopmadı. 

Kaleci Uğurcan’a çok iş düşmese de Malatyaspor’un forveti Ömer Şişmanoğlu her zamanki gibi formundaydı. Trabzonspor ise orta sahadan yaptığı ataklarla önce Nweakame ardından ikinci yarıda Rodellega’nın golüyle Avrupa kapısını ardına kadar aralamayı başardı. Trabzonspor kendi evinde kazandığı bu maçlarda kanatları daha aktif kullanabilir. Kanatları çalışan bir Trabzonspor’da Abdülkadir Parmak ve Abdülkadir Ömür gibi gençlerin performansı da artacaktır. Ünal Karaman ligi acısıyla tatlısıyla artık bitiriyor. Takıma ve kendine dair eleştirileri olgunlukla karşılarsa, Avrupa maçları öncesinde daha güçlü bir ekip olacağımıza şüphe yok. Haftaya Kadıköy’de ezeli rakibimiz Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Prestij ve puan açısından dikkat edilmesi gereken bir maç olacak. İstanbul öncesi Malatya doping oldu. Takım moral yükleyerek gidiyor. Seriye devam çocuklar.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap