SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avcı'nın sistemi çöktü
27.12.2020

İstanbul ekibi Galatasaray, Trabzonspor deplasmanın 3 puana kolay ulaştı. Galatasaray, Trabzon’a moralli geldi ve lider döndü. Bu karşılaşmayı kaybeden Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı sezonu da kaybetti. Artık Trabzonspor’un bu yıl başka hedefi kalmadı.

Oyunun genelinde topa hakim olan taraf Galatasaray’dı. Konuk takım 2 as forveti de olmamasına bunun eksikliği hissetmedi. Galatasaray’ın oyun olarak fazla bir üstünlüğü yoktu ama yeteneklerine göre bir oyun oynuyordu. Trabzonspor ise elindeki malzemeyi iyi kullanmıyordu. Forvet ile orta saha arasındaki kopukluk bu maçta daha da belirgindi.

Avcı, anlaşılan oyuncularını hala tanıyamamış.

Trabzonspor her şeye rağmen ilk yarıda pozisyonlar buldu fakat bunları değerlendiremedi. Galatasaray, atamayana atarlar dercesine ilk yarı sonunda golü buldu.

Sarı-kırmızılı takım ikinci yarıda skor avantajını da kullanarak daha rahat bir oyun sergiledi. Savunma arkasına atılan bir topta farkı 2’ye çıkardılar. Bu dakikadan sonra Trabzonspor maçı iyice bıraktı. Halbuki Trabzonspor, bu skoru aslana kabul etmemeliydi. İsteksiz bir ikinci yarıya rağmen girilen pozisyonlarda forvet oyuncularının beceriksizliği farkın azalmasına engel oldu.

Galatasaray’ın kenarda teknik adamı yoktu. Fakat Trabzonspor’un teknik adamının kenarda olması da bir şey ifade etmiyordu. Trabzonspor’un kötü oyunu sadece oyuncu kadrosuna bağlanamaz. Avcı, bu kadroyu bilerek geldi. Fakat takımın oyununda olumlu yönde değişen pek bir şey olmadı. Bu oyun ve bu sonuçlar Trabzonspor’a yakışmıyor! 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap