SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avcı'nın şapkası düştü
9.03.2021
Bu skor Trabzonspor’a ligde havlu attırdı. İlk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmada takımların isteksiz oyunu göze çarptı. 2’nci 45 dakika peş peşe Alanyaspor golleri gelince, teknik adam Abdullah Avcı’nın şapkası düştü. Bu takımı M. Reşit Akçay gibi Trabzon’un öz evlatları çalıştırmalı, aynı zamanda memleketin altyapıdan gelen evlatları oynamalıdır.

Böyle düşününce döndük oyunun başına. Bu kadro mu gelecek sezonun altyapısı olacak? Şampiyonluk yarışında iddiası az olan Trabzonspor, İstanbul takımlarının takıldığı haftada Alanyaspor’a mağlup olunca, şampiyonluk yarışından kopmuş oldu. Bir maçla takım yıkılmaz. Maalesef öyle oldu. Avcı’yı çok şişirip önümüze koydunuz. Şimdi nereye döneceğiniz belli değil.Geldi geleli umutsuz futbol oynatan Avcı, buraya kadar dayanabildi. Her zaman kötü oynayıp kazanamazsınız. Edgar bugünkü maçta yorgundu. Baker’ın yerine Flavio olmalıydı. Bakasetas’ı rakip oyuncular tırpanladı. Parmak oynamalıydı. Ekuban yorgun savaşçı, Nwakaeme vasat, Marlon kötü ve bitkindi. Berat ise, top ayağına gelince oynuyor. Halbuki defans önünü tutması ve yönlendirmesi gerekirdi. Yusuf Sarı oyuna daha erken alınmalıydı. Sağ bek Serkan, tek devre oynayabiliyor. Yunus Mallı Avcı’nın yanlış tercihiydi. Karşılaşmayı izleyenler Trabzon’un kaybedeceğini oyunun başında anladı. Maçı izlerken şöyle bir hikaye geldi aklıma: 80 yaşındaki bir adam şapka almak için bir mağazaya girer. 14 yaşındaki genç tezgahtardan şapka ister. Tezgahtar çocuk yaşlı adama büyük bir şapka uzatır ve adam şapkayı takmaya çalışınca yere düşürür. Yaşlı adam, çocuğa neden büyük şapka verdiğini sorunca, çocuk, “Büyüyünce de giyersin” demiş. 60’tan sonra teknik adamlık da demek ki bu kadar oluyor!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap