SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avcı'nın kuş sürüsü
20.11.2020

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, Salı günü Şenol Güneş Kompleksi’nde medyayla buluştu. Yerinde, zamanında, faydalı bir basın toplantısı oldu. Bundan sonrası yeni teknik adama ait olacak.

İşine verdiği önemi giyimiyle değerlendirebiliriz. Kravatı, gömleği, takım elbisesinin uyumu bunu göstermektedir. Abartısız ve yakışır biçimde medyanın karşısına çıkarak yeni göreviyle ilgili hissettikleriyle birlikte yapacak olduğu işlerden bahsetti. Kendisini çok heyecanlı ve istekli gördüm.

Taraftar sabırsız. Avcı projeleriyle uzun zamandır takımı uzaktan izleyip analiz yaparak büyük bir istekle takımın başına geçti. Bu kadar istekli bir teknik adam yönetime her isteğini kabul ettirdi. Unutmadan yazayım, maliyette indirime giderse ben de samimiyetine inanıp sivri kalemimi yumuşatabilirim.

Şampiyonluk için şehirde coşku ve ruh olduğunu söyleyerek bir kıpırdamanın işaretini verdi. Bunun için zamana ihtiyacı olduğunu belirtti. Trabzonspor tarihinde yer almak istediğini, bordo mavili takımda teknik direktörlük görevinin herkese nasip olmayacağını dile getirerek Ertuğrul Doğan tarafından gelen teklifle o gece heyecandan uyuyamadığını ifade etti. 45 dakika süren basın toplantısında sorulara verdiği oldukça samimi ve heyecanlı mesajlar ister istemez bizleri umutlandırdı. Abdullah Avcı basın toplantısında oldukça olumlu mesajlar verdi, sonrasını zaman ilerledikçe göreceğiz. Acaba uzun soluklu olacak mı? Yoksa öncekiler gibi icralık mı olacak?

Yarışmacı, sistem takımı olmak zorundayız, ben dingin denize değil Trabzonspor’un dalgalı denizine geldim, dedi. Unutulmamalı ki dalgalı denizde balık avlanmaz. Trabzonspor takım olarak, ben de bir avcı olarak kuş sürüsü gibi bütün olmalıyız söylemiyle, takımın beraber oynamasına rehberlik edeceğinin sinyallerini verdi. Burada sorun Abdullah Avcı değil, fırtınanın geleceğidir. Trabzonspor hocasıyla, oyuncusuyla, yönetimiyle birlik ve beraberlik içinde olmalı.

Teknik adam değişikliği her zaman takıma iyi gelir. Görelim Erzurumspor maçında bu enerji takıma yansıyabilecek mi? Hoca takımın iyi olduğunu ama motivasyon eksikliği olduğunu söyledi. Bu motivasyonu sağlamak ise hocanın en baştaki görevidir. Şu an itibariyle Trabzonspor puan sıralamasında kötü bir yerde bulunuyor. Bir an evvel bu tablodan kurtarılmalıdır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap