SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avcı Trabzonspor’un hocası olamaz!
13.12.2020

Trabzonspor’da beklentiler yüksek olduğundan dolayı eleştirilerin de dozu fazla oluyor. Maçtan sonra Abdullah Avcı ve Samet Aybaba 1’er puanı paylaşınca sanki her iki hoca da kümede kalmışçasına mutlu bir şekilde poz verdiler.

 Abdullah Avcı hocanın Hüseyin Çimşir’den bir farkını göremedik alınan neticeler sonucunda. Sürekli tek haneli skorlardan çıkamıyor, kısır sonuçlar alıyor. Hocanın kapasitesi belli. Bu takımı gördün takip ettin analiz yaparak anlaştın. Maç öncesi Avcı Kayseri’ye kazanmaya geldiğini söyledi. İlk 45 dakikada Trabzonspor sahada hiç yoktu. Sahada istekli olan taraf Kayserispor’du. Trabzonspor ise temkinli hücumda etkisiz ve durgundu. İkinci yarıda takımlar birbirine üstünlük sağlayacak gayret göstermedi. Nitekim maç başladığı gibi golsüz sona erdi. Trabzonspor bırakın gol atmayı karşılaşmada net bir pozisyon bile üretemedi. Sayın Avcı yine sabır mı diyor acaba? Uzun lafın kısası bugün Uğurcan Çakır’ın kurtarışları 1 puanı kurtardı.

Oyuncuların performansına gelince sadece Uğurcan kendini toparladı. Perreira daha sakin olmalı ve Kaptan olarak arkadaşlarına örnek olmalı. Edgar savunmada güven veriyor. Solbek Marlon ne yazık ki Novak’ı çok aratıyor. Baker, Sosa veya benzeri olamaz. Yırtıcı ve mücadeleci değil.  Parmak ve Ömür fiziksel yeterli gözükmüyor. Kesinlikle kuvvetlenmeleri gerek. İkinci yarı oyuna dahil olan Afobe sezonun yarısı  geçmesine rağmen halen kendini gösteremedi. Takımdan kopuk oynuyor. Bilal bu takımda oynayamaz. Ekuban’nın kalitesi var ama bu maçta gününde değildi. Altyapıdan yetişen Hüseyin daha fazla şans bulmalı. Yerli oyuncularımızı daha çok değerlendirmeliyiz. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap