SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avcı kupada yok
17.12.2020
Nefeslerin tutulduğu karşılaşmada Trabzonspor, Adana Demirspor’a diş geçiremedi. Dün akşam Trabzonspor adına rezalet gecesi izledik. Bu sonuca bizler üzüldük, acaba başka üzülenler var mı? Bu zamana kadar böyle bir Trabzonspor hiç izlememiştim. Bunun sebebi Abdullah Avcı’dır. Sahaya yanlış bir 11’le çıktı. Abdulkadir Parmak, böyle maçlarda ilk 11’de olmalıydı. Avcı’nın marifeti karşılaşmayı bu boyuta getirdi. Maçta her şey vardı. Kırmızı kart, penaltı, heyecan...
İlk yarısı hareketsiz geçen bir karşılaşma izledik. İkinci yarıda golden sonra karşılaşmaya hareket geldi. Bir alt ligde oynayan Adana Demirspor, Trabzonspor’a karşı rahat bir oyun çıkardı. Maçta git-geller oldu. Trabzonspor, uzatma anlarında bulduğu golle eşitliği yakaladı. 90+8’de ise penaltı kaçırarak maçın uzatmalara gitmesine neden oldu. Trabzonspor’un önde oynayan üç oyuncusu, birbirinden kopuktu. Rakip kalabalık savunma yaptı. Hızlı oyunla Trabzonspor kalesinde tehlikeler yarattı.

Trabzonspor baskı yediği zaman sahasından çıkmakta zorlanıyordu, dün de öyle oldu. Abdulkadir Parmak oyuna girdikten sonra oyuna denge getirdi. Faruk Can başarılı bir oyun oynayarak gelecek adına umut verdi. Vitor Hugo attığı gollerle Trabzonspor’u ayakta tutmaya çalışsa da, tur gelmedi. Pereira yine bildiğimiz gibi, sarı kartını gördü ve oyundan çıktı. Örnek olması gereken kaptan hep böyle yapıyor. Flavio hep geriye oynadı, sanki birileri ileriye oynamayı yasaklamıştı. Penaltı da kaçırdı. Defalarca söyledik, Bilal bu takımın oyuncusu değil, bu ısrar neden anlamıyorum!
Maçın ilk yarısında iki takım oyuncuları oyunu orta sahada karşıladıkları için pek pozisyon izleyemedik. Trabzonspor’da geri dörtlü yavaş yavaş oturuyor ama orta saha ve forvet kendinde değil. Çok kötü bir oyun ortaya koyan Trabzonspor, kupadan elendi. Zaten oynadığı futbolla da turu hak etmemişti. Konuk ekip, bir alt ligde oynamasına rağmen tur için iyi mücadele etti. Haklı bir galibiyetle tur atladılar. Tebrik ediyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap