SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmaca’yı vurdular
24.12.2018

Trabzonspor’un başarı öyküsü Burak Yılmaz’ın gidişiyle başladı. Burak gitti, Trabzonspor’da tek adam rejimi bitti. Dün akşamki Rizespor galibiyetiyle hem Trabzon’un gençleri hem de Ünal Karaman rüştünü ispat etmiş oldu. İstanbul takımlarına adrese teslim mesaj gönderdi bordo mavili takım ve dedi ki: Maddi-manevi tüm zorluklara rağmen Trabzon futbolu daima şampiyonluğun en büyük adayıdır. Ünal hocadan bahsetmek gerekirse, sezon başında güven bunalımı yaşadı, üzerine Onur-Burak krizi eklendi ama tüm zorluklara karşı sabrederek engelleri aştı. Şimdi ektiği gençlik tohumu filiz vermeye başladı, harcadığı emeklerin meyvesini topluyor.

Rizespor karşısında ilk yarı kanatlar etkisiz kaldı ancak orta sahada genç kaptan Yusuf Yazıcı ve ekürisi Abdülkadir oyunu orta alanda sırtladı. Dışarıdan bakan bir gözle Rodallega’ya kanatlardan top gelmediğini görüyoruz, eminim teknik heyet de bu durumu görüyordur. Maçın etkili ismi Abdülkadir oldu. Attığı iki golle arkadaşlarını rahatlattı. Ardından Rodallega ve Nwakaeme’nin golleriyle skor 4-1 oldu. Kaleci Uğurcan her geçen gün üzerine koyuyor, öğreniyor ve ayakları yere basmaya başlıyor. Maç sonu olaylara ise çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum çünkü Rize-Trabzon maçları genelde tansiyonu yüksek maçlar oluyor. Trabzonspor sezonun ilk yarısını zirveye yakın tamamlamayı başardı. Emeği geçen herkese alkışlar.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap