SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmaca vurgun yedi
11.11.2018

Çaykur Rizespor ile lig lideri Başakşehir, Rize’de karşı karşıya geldiler. Yazdan kalma bir havada oynanan karşılaşmada Rizespor taraftarı maça ilgisizdi. Konuk takım zaten taraftarı olmayan bir kulüp durumunda. Lider Başakşehir, rakibe pozisyon vermeyen ekip durumunda. Çaykur Rizespor ise öne geçtiği tüm maçlarda en fazla puan kaybeden takımı. Oyunun büyük bölümünde Başakşehir’in hakimiyeti vardı. İlk yarı maçın en etkili ismi konuk takımdan Visca gole yakın oyuncuydu.

Rizespor, topun peşine koşan, konuk takım ise topu koşturan taraftı. Dakika 24 maçın önemli anlarından biriydi. Vedat Muriqi topu kaleye değil de dışarı atınca bir golden oldu. Konuk takım 51. dakikada attığı kafa golüyle Rize’de 1-0 öne geçti. 63’te yine Başakşehir, skoru 2-0’a getirdi. Golden sonra bastıran Rizespor, golü buldu fakat puan almaya yetmedi. Konuk takım her zamanki gibi klasik futboluyla 2-1 kazanmasını bildi. Lider geldiği Rize’den lider olarak döndü. Türkiye’nin değil Avrupa’nın en az gol yiyen kalecisi Mert Günok olunca, Ç. Rizespor, bir gol attı puan alamadı. Bu şekilde ligin dibine yerleşmiş oldu. Okan Buruk’lu Rizespor kaybetti. Başakşehir’li Abdullah Avcı 2-1 galip geldi. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap