SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmaca İstanbul'da coştu
20.03.2021

 Rizespor, İstanbul’da coşarak destan yazdı. Dün akşam, uzun yıllar unutulmayacak bir karşılaşma izledik. Haftanın ikinci maçında sarı kırmızılı aslanlar sahasında morardı. Atmaca, şampiyonluk adaylarından Galatasaray’ı Türk Telekom Stadı’nda Seyrantepe’nin çimlerine gömdü.


Sezona güzel bir başlangıç yapan Rizespor, ilerleyen haftalarda başarısız olunca Hırvat Tomas ile yollarını ayırdı. Daha sonra Sumudica ile anlaşan ancak bu hocayla da başarısız bir grafik çizen Yeşil mavili Atmacalar, 2 hafta önce anlaştığı Bülent Uygun’la yoluna dolu dizgin devam ediyor.


İlk yarıda 4 gol vardı. Maça Rizespor hızlı başladı ve ilk dakikada Samudio ile golü de buldu. Sonrasında toparlanan Galatasaray üst üste bulduğu gollerle durumu 2-1 yapsa da, Atmaca pes etmedi. Galatasaray orta sahada yumuşak olunca, Rizespor’un işi kolaylaştı.


İkinci yarı farklı bir maç izledik. Sarı kartlar, kırmızı kartlar, penaltılar, hakem kararları yönünden uzun yıllar konuşulacak bir maçı geride bıraktık. Karadeniz ekibi, penaltıyla 3-2 öne geçse de Meriah’ın kendi kalesine attığı gol, skoru yeniden dengeledi. Maçı bırakmayan Atmaca, uzatmada attığı golle 3 puanı hanesine yazdırdı. Daha çok isteyen, daha çok koşan Rizespor, kontra ataktan bulduğu pozisyonları iyi değerlendirdi ve haklı bir galibiyet aldı.


Geçen haftayı galibiyetle kapatan Karadeniz ekibi, zorlu Galatasaray maçından galip ayrılarak serisini sürdürdü. Rizespor, kümede kalma adına önemli bir galibiyet alarak ‘oh’ çekti. Galatasaray ise şampiyonluk yarışına büyük darbe aldı. Rizespor’da tüm oyuncular iyiydi ancak Boldrin, Samudio ve Michalak galibiyette başrol oynadı. Bu arada savunmada yapılan bireysel hatalar bu kadar golün atılmasına neden oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap