SON DAKİKA
SON DAKİKA


Abdullah Avcı olmamalıydı
9.11.2020
Yönetime sormak lazım; istenmeyen bir teknik adamı zorla takımın başına neden getirmek istiyorsunuz? Gelmesi bir dert, gitmesi binbir dert olacak. Taraftar Abdullah Avcı ismine sıcak bakmıyor. Ben bu teknik adamın yerinde olsam Trabzonspor’a hiç gelmem. Prensip sahibi olan bir insan zaten istenilmediği yere gitmez. Şu an yönetim yoruldu, onun için doğru kararlar alamıyor. Normalde yönetimin seçime giderek güven tazelemesi veya kendi içinde yenilenmesi kulüp adına en doğru karar olacaktı. 

Abdullah Avcı ismi Türk futbolunda başarısız olmasına rağmen her nedense sürekli ön planda tutulmak istenilmektedir. Kısa bir dönem Milli takım başında bulunup hiçbir başarı gösteremediği için görevine son verildi. Başakşehirspor’da ismi parlatıldı. Derken Beşiktaş’ın hocası oldu. Beşiktaş’ta görev yaptığı dönemde kulübün en başarısız hocalarından biri olarak gönderildi. Fakat kendisi ve ekibinin sözleşme uyarınca vaat edilen parayı kulüpten talep etmesi Beşiktaş’a ağır bir yük olmaya devam etmektedir. 

Trabzonspor taraftarı ve camiası, Beşiktaş’taki oynattığı futbola tanıklık ettiği için Abdullah Avcı’nın Trabzonspor teknik direktörü olmasına şiddetle karşı çıkmaktadır. Çünkü ekibiyle birlikte kulübe büyük maliyetler yükleyecek ve oyun anlayışı olarak katkı sağlayamayacaktır. Kulüp zaten borçlu olduğu için bu kadar yüksek maliyet olmamalı. Bordo-mavili kulübün genç yeteneklerine ve paralarına yazık edilmemesi için taraftarın beklentisine en uygun yerli bir hoca derhal ile anlaşılmalıdır. Aksi takdirde büyüyen bu tepkiler yönetime yönelecek, yönetim ve Trabzonspor zor durumda kalacaktır. 

Trabzonspor zor günler yaşıyor. Onu el birliği ile şaşaalı zamanlarına geri döndürmeliyiz. İlçe takımı olan Alanyaspor’dan bir puan alınca bunu başarı olarak görmek manidardır. 
Sen büyük takımsın, bunu herkes biliyor. Kazandığın şampiyonluklar bunun kanıtıdır. Camiada bugün tartışılan konu Abdullah Avcı değil, Trabzonspor olmalıydı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap