SON DAKİKA
SON DAKİKA


Abdullah Avcı Havlu Attı
4.04.2021

Avcı Trabzonspor’u gelecek sezona hazırlıyormuş! 33. haftada Trabzonspor ile Sivasspor karşılaştı. Vasat geçen karşılaşmada kazanan takım yok. Tadı tuzu olmayan zevksiz ve heyecansız bir maç izledik. Temposuz ve işkence çektiren bir karşılaşmaydı. Teknik adam Avcı’ya soru sorma hakkımız yok herhalde. Sorsan gelecek sezonun kadrosunu hazırlıyorum diyecek.

İstanbul medyası şişirdi Trabzon’a yolladı. Bizde sizin gibi çok hoca var. Yalandan orada durup Trabzonspor’u tamamen bitirmeyin. Yunus Mallı’yı oyunda bu kadar niçin tutarsın? Takıma kazandıracak ne oyunu var ne de gücü. Yunus Mallı’yı oyunda tutmanız hataydı. Onun yerine Filavio Baker bu takımda her zaman oynarlar. Bakasetas Milli maçtan yorgun geldi, oynatılmamalıydı. Nwakaeme sorarım size oyunda var mıydı? Ekuban biraz çabaladı. Takımın en iyisi Abdulkadir Parmak’tı. Avcı bu takıma ne kazandırdı ne kaybettirdi hesabını yapmalısınız. Gelecek sezon da bu takıma yine aynı şekli yaşayacaktır.

Sivasspor maçında takımın mücadele edecek gücü yok, bırakın gol atmayı gol pozisyonu bile yoktu. Trabzonspor’un ruhunu bitirmişler, en yakın zamanda önlemi alınmalıdır. Hem milyon dolarlar borçlandırıldık hem de takımı bitirdik.

Yenilen güreşçi güreşe doymaz. Gözünüz aydın! 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap