SON DAKİKA
SON DAKİKA


Abdulkadir Parmak affedilsin
26.04.2021

Herkes oyuncusunu kazanmak için sabır ve özen gösterir. Biz de elimizdeki değerleri oynatmayarak cezalandırıyoruz. Kimden bahsettiğimi anlamışsınızdır herhalde…  Orta sahanın beyni, altyapıdan yetişen, Trabzon’un öz evladı Abdulkadir Parmak, Fırtına’nın değeridir. Abdullah Avcı, evvelki hafta sakat ve formsuz olan kendi transferi Yunus Mallı’ya yer verirken ‘altın’ Parmak’a kıymet vermiyor.

Yöneticilik de bir meslektir. Yani adı üzerinde idareci; idare eden, yönetici; yönetendir. Yapılanlara baktığımız zaman ortada ne idare eden var ne de yöneten. Sorarım sizlere; bu yıldız oyuncunun suçu Trabzonlu oluşu mudur? Kaç haftadır hatalar zinciri sonucunda alınan kötü sonuçların arkasında vallahi ben yoktum. Abdullah Avcı vardı. Kim teknik adama hesap sormuştur? Trabzonspor haftalardır berabere bırakılarak şampiyonluk yarışından uzaklaştırılmıştır.

Rahmetli Özkan Sümer Trabzon’da teknik adamlık yaparken kendinin yaptığı hatadan dolayı ekibi mağlup olunca kendi kendine para cezası vermiştir. Nerede şimdi öyle hocalar. Avcı, 83 puanla şampiyon olabileceklerini söylemişti. Nerede o tablo? Herkes unuttu ama ben unutmadım. Hemen en zayıf noktada neresi varsa oraya ceza kesiliyor. Tıpkı Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yaptığı gibi; Maçta kimi değişecek? Tabi ki Trabzon’un öz evladı Çaykaralı Yusuf Yazıcı’yı…

Herhalde İstanbul’dan “Aman efendim bakın hemşerilik yapmıyor, helal olsun” övgüleri geliyor ki Yusuf Yazıcı'yı oyundan çıkarıyor...

Dünya bu futbolcuyu tanımış, kabul etmiş biz ise korkudan kabullenip de 90 dakika bu oyuncuya sabredemiyoruz.

Dere akar kumu kalır. Avcı gider, yine biz bize kalırız. Başarılar Trabzonspor’a….

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap