SON DAKİKA
SON DAKİKA


İyi ki doğdun Karadeniz
23.04.2021

Bir heyecandır yaşamak... Bazen düşler ülkesinde bulur kendini insan, bazen hoyrat fırtınalarda hayat gailesine tutunmak için çırpınıp durur. Yaklaşık iki yıldır global düzeyde bir salgının pençesinde insanoğlu. Ve uçurumun eşiğindeki minicik bir umuda sarılmak için canhıraş bir kavga veriyor.

Dünya neidüğü belirsiz bir pandeminin istilası altında. Truva atı gibi girdi hayatımıza COVİD-19. Gizli ve haince... Sevdiklerimizi, hayallerimizi, umutlarımızı alıp götürdü maveraya. Boynumuzda giyotin ve ayaklarımızda prangayla bıçaksırtı bir illete mahkum olmak ne hazin bir duygu... Ama her şeye rağmen yaşamak, nefes almak, bu öyküyü değerli kılan.

Bugün 23 Nisan. Millet iradesine dayanan Meclis’in yedi düvele karşı verdiği hayati bir sınava tabi tutulduğu gün. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile kanlarıyla tüm yurt sathına destan yazdıran şehitlerimizin bu Meclis kürsüsünden ölüme meydan okudukları gün.

Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına yadigarı bir bayramın kutlandığı gün. “Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar, yok olur” diyen Büyük Önder’in ifadesiyle, 23 Nisan, Türkiye milli tarihinin başlangıcı ve yeni bir dönüm noktasıdır.

Ve bizim için bugünün ayrı bir anlamı ve önemi daha var. KARADENİZ gazetesinin “basın meslek ilkelerine söz verip” siz değerli okurlarıyla 1979 yılında tanışıp yayın hayatına başladığı gün. Ne çok anı biriktirmişiz belleklerimizde. Ne büyük başarılara imza atmışız bu tarihi yolculukta. Haber dediniz; aktüel, objektif ve en yalın haliyle sunduk sizlere... Spor, magazin, kültür dediniz; gözümüzü budaktan sakınmadan bıraktık önünüze. Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz öncülüğünde bayrağı devraldığımız günden itibaren modernize edilmiş tesisiyle, matbaasıyla ve baskı kalitesiyle bugünlere geldik. Bu bir hizmet yarışı dedik ve kamuoyunun bilgi edinmesi için büyük efor sarf ettik, kesenin ağzını sonuna kadar açtık, hiçbir masraftan kaçınmadık.

Ekonomik bunalım sarmalında olan Türkiye'de birçok işletmenin, kartellerin, KOBİ'lerin, küçük esnafın salgına yenik düşüp kapılarına kilit vurdukları son süreçte bile TEK-ART bünyesindeki hiçbir çalışanımızı mağdur etmedik. Bilakis desteğimizi onlara hissettirdik, buna göre hamleler yaptık. Yerel gazeteler bir yana ulusal gazetelerin dahi yasaklı günlerde çıkmama kararı aldıkları dönemde KARADENİZ gazetesini okurlarına evlerinde ulaştırdık. Promosyonlar da cabası… Bayilikler ve abonelik rakamları da dikkate alındığında KARADENİZ, tiraj ve satış bazında yine zirvede yer alarak rakiplerine adeta nal toplattı.

Biliyoruz ki KARADENİZ, yüklendiği tarihi sorumlulukla hizmet yolculuğunu tüm badirelere rağmen sürdürüyor, sürdürecek. Karadeniz'den güneş gibi parlayıp yurt genelinde aranan bir gazete haline gelen KARADENİZ siz değerli okurları sayesinde var oldu. Teşekkürler Karadeniz, teşekkürler Türkiye. İyi ki varsınız.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap