SON DAKİKA
SON DAKİKA


Roma’dan sonra aradan önce iyi moral oldu
30.08.2021

Trabzonspor, bir süredir sürdürdüğü kadro istikrarını elde olmayan sebeplerden dolayı bozmak zorunda kaldı. Hem sakatlıklar hem de yabancı kuralı gereği bazı değişiklikler yapıldı. Bunu zaten hafta içi yazımızda belirtmiştik. Nitekim de böyle oldu. Serkan, Abdulkadi Ömür, İsmail Köybaşı ve Berat, dört yerli oyuncu olarak takımda yer aldılar. Bana göre de bu hamle doğruydu çünkü Abdullah Hoca’nın başka alternatifi yoktu. Maça gelecek olursak; Her iki yarıda da topla oynama süreleri hemen hemen aynıydı.

Ancak Trabzonspor’da üç gün önce oynanan Roma maçının yorgunluğu hissedildi. Çünkü Trabzonspor, böyle bir rakip karşısında çok daha iyi oynayıp çok daha pozisyon bulabilirdi. Giresunspor, Trabzonspor’a karşılık vermeye kalktıysa da yetersiz kadrosuyla bunu başarması zor olurdu. Trabzonspor, vasat bir oyunla üç puanı aldı. Ancak hazır olmayan rakip karşısında daha iyi futbol beklerdik. İlk yarıda İsmail Köybaşı inanılmaz şekilde aksadı. İkinci yarıda biraz daha toparladı. Sonradan oyuna giren Siopis ve Yusuf Sarı da faydalı olmaya çalıştı.

Müsabaka genelinde direkten dönen Bakasetas’ın topuyla birlikte Trabzonspor’un 3, Giresunspor’un ise 1 net pozisyonu vardı. Avrupa maçlarından sonra ve tatile girmeden önce oynanan bu tür maçlar sıkıntılıdır. Bu sıkıntılı süreci de de kayıpsız atlatıp 3’te 3 yapan Trabzonspor, ileriye daha umutlu bakıyor. Ancak yine daha önce dediğimiz gibi kesinlikle bek takviyesi olmalı. Şampiyonluğa oynayacak rakipler Giresunspor gibi olmayacağına göre aranın ardından Trabzonspor’un daha güçlü bir şekilde lige dönmesi lazım. Artık Trabzonspor, iki günlük tatilden sonra Galatasaray maçına hazırlanmalı. Roma ve Giresunspor’u da unutmalı. Bu arada Giresunspor’un da bu kadroyla işinin çok zor olduğunu söylemeliyiz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap