SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kupaya da kalsaydı
10.03.2024

Trabzonspor, kupa yarı finalindeki rakibi Karagümrük’ü ligde 5-1 mağlup etti. Attığı kadarda kaçırdı. Bizde haklı olarak bu gollerden sonra kupaya da kalsaydı diye düşündük. Her ne kadar iki golü kendileri atsa da bunun dışında sahada hiçbir varlık gösteremeyen bir Karagümrük vardı. Trabzonspor geriye de düşmüş olsa bile müsabakanın her bölümünde oyuna hakimdi. Pas yapan, mücadele eden, pozisyon bulan, golleri kaçıran gol haricinde pozisyon vermeyen Trabzonspor’du. Dolayısıyla bu sonuç Karagümrük için kaçınılmazdı.

İnşallah kupa maçında da karşımızda böyle bir Karagümrük bulup tekrar net bir galibiyet alırız. Karagümrük takımı öne geçmesine rağmen bırakın oynamayı Trabzonspor’a direnemedi bile. Karagümrük çok kırılgan bir yapıya sahip olsa da Trabzonspor’un 5 gol bulması en az 5’de net pozisyon kaçırması Trabzonspor adına önemli artılardı. Ligden kopmamıza rağmen, geçen haftaki olumsuz sonuca rağmen Trabzonspor’lu oyuncuların bu kadar istekli oluşu futbol adına olumlu şeyler yapması pozisyona girmesi, pozisyon vermemesi hem gelecek haftaki Fenerbahçe maçı için hem de kupa şampiyonluğu için çok önemli ümitler vermiştir. Trabzonspor, bu oyununu biraz daha artırabilirse ve bu tempoda, bu istekte, bu arzuda devam ederse Fenerbahçe maçını da kazanır kupada da hedefine ulaşır.

Ancak çok istikrarsız müsabakalar oynayan Trabzonspor’un bu durumu endişelere sebep olmalıdır. Bugün bu kadar başarılı olan Trabzonspor’un haftaya Fenerbahçe maçında neler yapacağı merak konusu. Hatta bugün 5-1 mağlup ettiği en az 5 gol kaçırdığı Karagümrük’le oynayacağı iki kupa maçı da merak konusu olacaktır. Hal böyleyken Trabzonspor bugünkü çizgisini artırarak devam ettirse ve kendi kendine sorun çıkarmaz ise ligde ki Fener kupada ki Karagümrük maçlarını sorunsuz tamamlar.   

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap