SON DAKİKA
SON DAKİKA


Küçülmeye Evet Küçültmeye Hayır
2.04.2023

Yeni seçilen yönetim kurulu çok haklı olarak kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıyı çözmek adına ekonomik olarak küçülmeye gideceğiz ifadesini kullanmıştı. Herhalde bizim oyuncularımız ekonomik küçülmeyi sağda küçülme olarak anlamış ki ligde uzun süredir mağlup olmadığımız hatta lig tarihi boyunca en az mağlup olduğumuz, en az gol yediğimiz Kayserispor’a mağlup olduk. Oysa bizim küçülmeden anladığımız daha ekonomik oyuncular, daha mücadelei oyuncular ve en önemlisi daha fazla araştırarak hata yapmamaktı. Oyuncularımız aldıkları paralardan küçültmeye gitmiyorlarsa sahada da takımı küçültmeye hakları yoktur. Geçen yılın şampiyonu bir takım bu duruma düşmemeli. Maça gelince her iki takımında ligdeki konumu istekli, arzulu bol gollü bir maç oynadılar. Bunu Kayserispor adına söyleyebiliriz ancak Trabzonspor için aynı şeyleri söyleyemeyiz. İddialı gelen bir yönetim ve bütün bu süreçte parayı tedarik eden ve ödeyen bir başkan ve 3-4 gün sonra kupada önemli bir maça çıkacak takımın düşüncesinde olmadı ve olamadılar. Savunmada büyük paralarla aldığımız Bartra sadece durdu. Gelen gidene karışmadı. Yeniden bir çıkış yapması beklenen Yusuf’un daha etkili olması gerekirken fazla bir gayret göstermedi.

Dolayısıyla yeni başkan ve emanet antrenör ile kalan maçlara kötü bir başlangıç yapmış olduk. Trabzonspor, ekonomik olarak küçülmeye giderken, sahada küçülmek gibi bir durum yaşayamaz ve yaşatamaz. Bunun da sorumlusu oyunculardır. 3-4 gün sonra Ankaragücü ile çok önemli bir maçımız olduğunu unutmamalılar. Hiç değilse yolumuza kupada devam etmeliyiz. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki geçmiş yıllarda milli takım hocaları süper lig hocaları alt lig hocaları alt yapı hocaları yetiştiren bu camia kendi içinden yani kendi altyapısında veya kendi bünyesinden bir hoca bulamayıp da 8-10 maçlık emanet bir antrenör ile yola çıkması Trabzon antrenörlüğü adına mı düşündürücüdür yoksa yönetim adına mı ona bi karar veremedim. Trabzonspor camiası hem ekonomik olarak hem de insan potansiyeli olarak bu sorunu masaya yatırıp çözmeli. Yoksa gidişat iyi değil.  Biz başka kulüpler gibi çakma Trabzonspor olamayız. Bunun içinde yeni yönetim kurulu çok radikal kararlar almalı. Hem sahada Trabzonspor’a yakışacak kadro kurmalı. Hem de ekonomiyi düzeltme. Bunu geçmişte yaptık yine yaparız.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap