SON DAKİKA
SON DAKİKA


İdeal Tertip Sevindiren Sonuç
23.05.2023

SON Fenerbahçe maçında kimin nerde nasıl oynayacağı belli olmayan bir kaos takımından ve  ezilen bir Trabzonspor’dan ideal takıma kavuşmuş ve son haftalara nazaran etkili oynayan bir Trabzonspor vardı. Trabzonspor’la taşların yerine oturduğu bir takım asıl mevkilerine dönen futbolcular istekli arzulu oynayınca Trabzonspor,  sevindiren bir sonuca kavuşmuş oldu. Buda gösteriyor ki hoca Trabzon’u, Trabzonspor’u, Türkiye’yi, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray maçlarının önemli ve hepsinden önemlisi Trabzonspor’un Türkiye’de ki konumunu tanıdıkça hem hocanın hem de Trabzonspor’un başarılı olacağına inanıyorum. Trabzonspor’un bugün ki kadrosu mevkiler ve o mevkilerde oynatılan oyuncular adına çok doğru tercihlerdi. Herkes geçmişte başarılı olduğu mevkilerde oynayınca bu maç adına da gelecek adına ölçü olacağını düşünüyorum.

TRABZONSPOR’DA aksayan oyuncu, kötü oynayan oyuncu, görevini yapmayan oyuncu yoktu. Genç Arif Boşluk birinci golde ki hatası dışında hatasız oynadı. Bu tür maçlar ve Trabzonspor’un ligdeki konumu daha fazla genç oyuncuya şans verilmesini gerektirir. Hocaya geçmişte bunların olduğunu birileri söylemeli ve anlatmalı. Ve hoca güç geçtikçe gençleri tanımalı. Ve ona gençler tanıtılmadı. Daha öncelerde de belirtiğim gibi Trabzonspor’u bu ekonomik sıkıntılardan kurtaracak tek yolun yetenekli, genç oyuncuları bulmak bonservisi olmayan iyi oyuncular, altyapıdan ve Türkiye’den katılacak genç oyuncularla önümüzde ki yıllar ve yıllara hazırlık yapmalı. Bu hoca, bu felsefe için doğrudur ve doğru hocadır. Bu yönetimde bu anlayışta olmalı. Hazır oyuncu, hazır paranın getirdiği bu sıkıntıdan kurtarmalıdır. Tek kurtuluşta bu yoldur. Başka bir yolumuzda yoktur.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap