SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hayal kırıklığından yıkıma
31.07.2023

Trabzonspor şampiyon olduktan sonra çok yanlış hamleler yaparak 14 yeni oyuncu transfer etmişti. Buna rağmen sergilediği futboluyla ve aldığı sonuçlarla büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Korkarım ki bu sezon hayal kırıklığı yıkıma dönüşmez. Ancak Trabzonspor’un hazırlık maçlarındaki görüntüsü, bizleri karamsarlığa, endişeye sevk etmektedir. Korkarım ki bu hayal kırıklığı yıkım ve talibat büyük olacak. Zira alttan alta dinlendirilen kulübün satışı, hayra alamet değildir.

Maça gelecek olursak, Trabzonspor hem savunmada hem de oyuncu çok yetersiz görüldü. Bu sadece bu maç için değil, bugüne kadar oynanan bütün maçlar için geçerliydi. Zira bu savunma ile gol yemeden maç bitirmek çok zor. Hem Denswil hem de Benkovic çok ağır kalıyorlar, ayrıca çok pozisyon hataları yapıyorlar. Orta saha ve hücum oyuncuları çok yumuşak ve kırılganlar.

Bakasetas, Abdulkadir Ömür, Kourbelis, Vişça, Trezeguet ve Maxi Gomez, top bizdeyken oynayan ve oynamaya çalışan oyuncular. Hal böyleyken rakip kim olursa Trabzonspor çok sıkıntı yaşar. Bütün hazırlık maçlarında öne çıkan hiçbir oyuncumuz yoktur. Ayrıca AEK takımında oynayan Levi Garcia kalitesinde oyuncumuz da yok.

Trabzonspor geçen sezon sınıfta kaldı, bu sene de transferde sınıfta kaldı. İnşallah ligde sınıfta kalmaz. Kalırsa sadece hayal kırıklığı olmaz, yıkım büyük olur. Altı Belçika’ya üstü Katar’a yönetimi de Satar’a teslim ederiz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap