SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu Trabzon İş yapar
6.08.2021

Trabzonspor, ilk resmi maçında bence olumlu bir oyun ortaya koydu. Rakip Molde 21’inci resmi maçına çıkarken, Trabzonspor ise ilk resmi maçını oynadı. Molde, Norveç Ligi’nin 15’inci haftasında 5 puan farkla lider durumda bulunuyor. Norveçli oyuncuların çoğu Premier ve Alman liginde oynuyor. Bunu unutmamak lazım, yani Trabzonspor boş bir takımla oynamadı. Buna rağmen özellikle müsabakanın 45 ile 65 dakikalarında çok üstün oynadı, çok net goller kaçtı. Direkten dönen pozisyonların yanı sıra son dakikada kaçan penaltı var.

Kısacası ilk maçta hazır görünen Trabzonspor, ligde ve Avrupa’da başarılı olmak istiyorsa takviyeler yapmak zorunda. Trabzonspor iyi bir golcünün yanına savunmaya da takviye şart. Abdullah Avcı, geçen seneki alışkanlıktan ‘sağ bekten sol bek yaratmaktan’ vazgeçmelidir.

Trabzonspor, transferde gereken hamleleri yapar, lig öncesindeki hazırlık sürecini çok iyi değerlendirirse inanıyorum ki çok başarılı sonuçlar alır ve iyi bir sezon geçirir.

Tek kornerini 90+5’inci dakikada atan takımın 3 kez kalemize gelip 3 gol atması da işin en acı tarafı olsa gerek. Hem Trabzonspor hem de Uğurcan adına talihsizlikti.

Dediğim gibi, Trabzonspor kesinlikle savunmayı düzeltmeli. Daha önce de bazı spor yorumcularıyla konuştuğumda Trabzonspor’un her maçta gol yiyebileceğini söyledim. Hazırlık maçlarında Başakşehir maçı hariç diğer maçlarda goller yedik, üstelik çok da kolay pozisyon veriyoruz. Yenilen gollere bakarsak adeta adam elini kolunu sallaya sallaya goller attı diyebiliriz. Şunu da belirtmek istiyorum, Uğurcan’ın gollerde yapacak hiçbir şeyi yoktu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap